ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Ο Άρης έχει παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα”

O Άκης Μάντζιος στάθηκε στη σοβαρότητα και την υπομονή που επέδειξε η ομάδα του Άρη όσο δεν ερχόταν το γκολ.

Όπως είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Κάναμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, με ωραίο ποδόσφαιρο. Ένα καλό ματς στο οποίο ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια, Δείχνουμε χαρακτήρα σε αυτά τα ματς. Μπαίνουμε πολύ σοβαρά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο εντός ή εκτός. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ”.

Για την εικόνα του Άρη σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν: “Έχουμε πολλά παιδιά με μεγάλη προσωπικότητα και εμπειρία, πέραν της ποιότητας μας ως ομάδας. Ξέρουν ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και ότι δεν πρέπει να χάσουμε την ισορροπία μας ως ομάδας. Έχουμε τα στοιχεία για να βρούμε το γκολ που ψάχνουμε’.

Για την πρώτη θέση, όπως πριν τέσσερα χρόνια πάλι με τον Μάντζιο στον πάγκο κι αν το περίμενε: “Αυτό που περίμενα είναι ότι η ομάδα θα έχει τρομερή βελτίωση. Ήξερα τι παίκτες ήρθαν αλλά και ότι πολλά παιδιά ήταν ανέτοιμα. Σε βάθος χρόνου δείχνουμε αυτά τα στοιχεία ως ομάδα. Από την αρχή πιστεύαμε ότι θα είναι μία καλή χρονιά για την ομάδα μας, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες”.

To Top