ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντζιος: “Βγάλαμε αντίδραση, είμαστε καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες”

Ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό χαρακτήρισε εξαιρετική την εμφάνιση της ομάδας του Άρη.

Όπως είπε αρχικά:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση, ξεκινώντας το ματς καλά και αποτελεσματικά. Ένα γκολ που το δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα γιατί σπάσαμε το πρέσινγκ του Ολυμπιακού. Μία σημαντική νίκη και έναν μεγάλο αντίπαλο. Συνεχίζουμε”.

“Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά ματς, ειδικά στην έδρα μας και με τη δύναμη του κόσμου. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το συγκρίνουμε με τον ΟΦΗ. Ηταν μία κακή εμφάνιση. Δεν μείναμε εκεί. Μιλήσαμε και αντιδράσαμε. Ημασταν πολύ στεναχωρημένοι μετά τον ΟΦΗ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχίδι λαθών. Κάναμε τόσα πολλά με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την εικόνα που θέλαμε. Είμαστε καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν παραστάσεις. Ηταν φυσιολογικό να βγάλουν αντίδραση, όπως και το έκαναν”.

Για το αμέσως επόμενο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ: “Σήμερα συμπληρώσαμε έναν μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος,. Είναι λογικό οι ομάδες να θέλουν χρόνο. Ολες ψάχνονται και αυτό συμβαίνει και με εμάς. Καλό θα είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά. Έχουμε και το Κύπελλο… Μετά έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τον ΠΑΟΚ”.

To Top