ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λυκογιάννης: “Ο Άρης παίρνει πολλά από τη διοικητική ηρεμία και τον Πρίφτη”

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση και την πορεία του Άρη.
Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:
Για τις συνεχόμενες νίκες του Κολοσσού κόντρα στον Άρη: «Αυτό δεν λέει τίποτα. Συνέβη σε εκείνα τα παιχνίδια ο Κολοσσός να είναι και καλύτερος και πιο τυχερός και κέρδισε. Η γενικότερη εικόνα δείχνει πως αύριο παίζει η 3η ομάδα της βαθμολογίας με την 7η. Άρη ο Άρης έχει καλύτερη ομάδα από εμάς».
Για την 7η θέση του Κολοσσού: «Δεν μας αδικεί η θέση. Αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας φέτος. Ίσως, στο τελευταίο παιχνίδι να δικαιούμασταν κάτι καλύτερο που θα μας έδινε την δυνατότητα να πάμε στην 6η θέση. Στο παιχνίδι με την Κηφισιά είχαμε και πολλές ατυχίες που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε κάτι παραπάνω».
Για τον Άρη και τους Χάγκινς, Γουότερς: «Όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Το scouting βοηθάει πολύ όλες τις ομάδες. Αυτά τα δυο παιδιά έχουν περάσει από τη Ρόδο. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και είναι δυο εξαιρετικοί αθλητές. Αυτό αποδεικνύεται και από την φετινή τους παρουσία».
Για τον Άρη, τον Πρίφτη και την πορεία της ομάδας: «Ήταν αναμενόμενη η πορεία του Άρη. Είναι μια ομάδα που έχει προσθέσει το κομμάτι που της έλειπε και μιλάω για την διοικητική σταθερότητα και ηρεμία. Όσο για τον κοουτς είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι πρέπει να κάνει για ένα σωματείο σαν τον Άρη. Οι παίκτες που ήρθαν είναι καλοί και παράλληλα καλά παιδιά και αυτό είναι το σημαντικότερο συστατικό για μια ομάδα».
Για το ελληνικό μπάσκετ: «Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον γιατί είναι ανταγωνιστικό. Θεωρώ πως σε αυτή τη φάση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν μπορούν να χτυπηθούν. Έχει ομάδες που ανεβαίνουν, όπως ο Άρης και η ΑΕΚ, αλλά θέλουν ακόμα να φτάσουν τους δυο θεωρητικά μεγάλους. Υπάρχει και η επαρχία που κάθε χρόνο βελτιώνεται και κάνει καλό στο ελληνικό μπάσκετ. Πρέπει να βοηθήσει, όμως και ο κόσμος που ενθουσιάζεται στην αρχή, αλλά στην πορεία απέχει. Πρέπει να βοηθήσει και η διοργανώτρια αρχή, δεν είναι θέμα μόνο των ομάδων. Όλα έχουν σχέση με το πώς πλασάρεις το προϊόν σου. Έχουμε παίκτες στο ελληνικό μπάσκετ που μπορούν να εκτοξεύσουν το άθλημα».
Για τον Λαρεντζάκη: «Ο Λαρεντζάκης έχει πάρει τις ευκαιρίες που του έλειπαν και αυτό του έδωσε την δυνατότητα να ξεδιπλώσει κάποια πράγματα από το ταλέντο του. Πρέπει όμως να συνεχίσει τη δουλειά γιατί είναι νεαρός και έχει το χρόνο μπροστά του».
To Top