Λευκή ισοπαλία ο ΟΦΗ πριν το ματς με τον Άρη (video)

Η Λαμία πήρε την ισοπαλία (0-0) και…τσίμπησε πολύτιμο βαθμό στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Super League – Δοκάρι ο Ντουρμισάι (72΄) για τους Κρητικούς, οι οποίοι πέταξαν κι άλλους βαθμούς στην έδρα τους υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Βάλντας Νταμπράουσκας.

O ΟΦΗ έψαχνε αντίδραση έπειτα από τον προ ημερών αποκλεισμό – σοκ στο Κύπελλο από την Κηφισιά που προκάλεσε την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο της ομάδας. Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία με υπηρεσιακό δίδυμο τους Πέδρο Καραβέλα και Νίκο Κουνδουράκη.

Σημείο αναφοράς στο «Γεντί Κουλέ» η παρουσία του νέου τεχνικού του κρητικού συλλόγου, Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος έφτασε τη Δευτέρα (24/10) στο Ηράκλειο κι είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) ικανοποιεί περισσότερο τη Λαμία που «τσίμπησε» ένα βαθμό εκτός έδρας (αν και θα μπορούσε κάλλιστα και βάσει ευκαιριών να πάρει ακόμα και τη νίκη) και όχι ασφαλώς τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και χωρίς «τρίποντο» στο «Γεντί Κουλέ» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος μετά από πέντε παιχνίδια.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (68΄Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (73΄Στάικος), Περέα, Γκερέρο, Τοράλ (84΄Ντιουσέ), Τζου (84΄Μπιφουμά), Ντουρμισάι (84΄Θεοδοσουλάκης).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Μανούσος (84΄Ρόμανιτς), Ντε Βινσέντι (66΄Σλίβκα), Σιμόν, Μπεχαράνο (76΄Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (66΄Ασκόβσκι), Κορνέζος.

To Top