Λεπτό προς λεπτό η 7ωρη κρίσιμη γενική συνέλευση του Άρη!

Oλοκληρώθηκε η γ.σ. της ΚΜΑ μετά από σχεδόν 7(!) ώρες… Το κουβάρι της επόμενης μέρας του συλλόγου “ξετυλίχτηκε” εντός του Παλέ Ντε Σπορ. Αποφασίσθηκε να στηθούν κάλπες την Παρασκευή με (όλα) τα μέλη της ΚΜΑ να αποφασίζουν για το “αύριο” της ΠΑΕ.

Το PRESSARIS είναι στο Αλεξάνδρειο και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν…Αναλυτικά τα όσα συνέβησαν…

 

16.05: Καλησπέρα σας από το Παλέ ντε Σπορ! Τα πρώτα μέλη της ΚΜΑ καταφτάνουν…

16.20: Mόλις κατέφθασε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μυσιρλής,καθώς και οι Ταμπακούλης, Τανούλας από πλευράς φορέα.

16.35: Εντός Παλέ ντε Σπορ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης μαζί με το μέλος Χουζούνια Ιωάννη.

16.55: Eντείνεται η προσέλευση των μελών της ΚΜΑ στις κερκίδες του Αλεξανδρείου. Λιγοστός ο κόσμος προς το παρόν…

17.00: Τα μέλη του ΔΣ του φορέα ενημερώνουν ότι σε λίγο πρέπει να ξεκινήσει η γ.σ.!

17.10: Ξεκινάει η γ.σ. της ΚΜΑ…

Ο Άγγελος Μυσιρλής προτείνει για πρόεδρο τον Σπύρο Χριστοφορίδη, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία. Μόλις 80 άτομα δίνουν το παρόν στην κρισιμότερη γ.σ. στην ιστορία του συλλόγου σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΜΑ, ο οποίος τονίζει πως ο Αρειανός λαός απαξιώνει τον θεσμό.

17.15: Ο Άγγελος Μισιρλής αναφέρει στην εισαγωγή του από το βήμα: “Ο Αρειανός λαός μπούχτησε με τα ψέμματα, τις μεγάλες μεταγραφές και τους υποβιβασμούς. Για αυτό όλοι οι θεσμικοί παράγοντες είμαστε υπέυθυνοι εκτός από τον φίλαθλο κόσμο. Ο κόσμος είναι ο πρωταθλητής. Είναι ο μόνος που δεν έχει ευθύνες. Υπάρχουν υπέυθυνοι για όλο αυτό που βιώνει ο σύλλογος. Από το 2004 είμαστε καταχρεωμένοι και διαλυμένοι. Ο κόσμος ψήφισε τον κ. Ηλιάδη που ήταν εδώ πριν ακριβώς ένα χρόνο. Δυστυχώς, δημιούργησαν μόνο εχθρούς και χρέη. Φτάσαμε σε ένα σημείο οι πρόεδροι μας να κυκλοφορούν με μπράβους κι εμείς να φυγαδεύουμε τους ποδοσφαιριστές μας από το γήπεδο. Υποσχέσεις, υποσχέσεις…. υποσχέσεις. Όραμα κι ελπίδα δεν μας έδωσε κανείς”.

Για τον απολογισμό της θητείας του αναφέρει χαρακτηριστικά: “Στήριξα με νύχια και με δόντια τον Λάμπρο τον Σκόρδα. Θεωρητικά δικαιώθηκα αλλά όισως αποδείχθηκε ότι αυτή η αφοσίωση μου απέναντι του έκανε μεγάλο κακό. Δεν μετανιώνω γιατί η ομάδα σώθηκε στα χέρια του. Προσπαθεί καθημερινά μέσα από δικαστήρια να πείσει τον κόσμο του Άρη λες κι αυτή η θέση έχει… μέλι. Δοκιμάστηκε ο κ. Σκόρδας. Υπεύθυνοι και μόνο υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε ενεργά. Απαξιώσαμε παράγοντες και ανθρώπους. Το ζητούμενο μας είναι μόνο Β΄Εθνική και να το… παλέψουμε. Δεν ζητάμε χρήματα από τον κόσμο”.

“Με 150 άτομα ψηφοφορία δεν θα γίνει. Θα πάμε καταστατικά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Θα αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον του συλλόγου”, τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΜΑ.

17.20: Εμμένει στην χαμηλή προσέλευση των μελών της ΚΜΑ ο Άγγελος Μισιρλής, τονόζοντας πως οι αποφάσεις παίρνονται εδώ και όχι στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ. Συνεχίζει με μία αναφορά σε ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Άρη και χρέωσαν τον σύλλογο με υπέρογκα συμβόλαια.

“Στείλαμε το πόρισμα στον εισαγγελέα που ο κόσμος δεν γνώρισε. Παίκτες κόστιζαν 10.000 ευρώ και χρεωνόντουσαν με 300.000-400.000 ευρώ… Ημασταν όμως όλοι χαρούμενοι από το έπος τς Μαδρίτης και της Σαραγόσα”.

17.30: Μόλις κατέφθασαν στο Αλεξάνδρειο και οπαδοί του Άρη που παίρνουν την… θέση τους στο πέταλο του γηπέδου.

17.35: Στο βήμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, ο οποίος θα κάνει με την σειρά του τον απολογισμό της δικής του θητείας ως πρώην πρόεδρος της ΚΜΑ.

“Μέχρι το Σεπτέμβριο-Οκτώβρη του 2013 υπήρχε ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης, όταν το ζητούσαμε. Τότε φαίνονταν οι μισθοδοσίες και όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας. Υπήρχαν κάποια θέματα που μας φαινόντουσαν υπερβολικά, όπως είχαμε προβληματισμό και για τις χορηγίες που υποσχέθηκε ο Ηλιάδης. Η διοίκησή του ήταν ενήμερη για τα πάντα. Η ευθύνη δεν ήταν δική μας για το ότι αποδείχηκε αφερέγγυα. Από πλευρά δική μας ότι μπορούσαμε να το κανουμε το κάναμε. Οι συμφωνίες που είχαμε στο μυαλό μας επιτεύχθηκαν. Το μοναδικό που δεν καταφέραμε ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου”.

Για το πόρισμα της NEXIA: “Προσπαθήσαμε και πιέσαμε την εταιρεία να πάρουμε το πόρισμα και είχαμε την δέσμευση της ότι θα το έχουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη. Είχαμε πει ότι δεν θα παραληφθεί αλλά τελικά παραλήφθηκε. Εχει πάει στον Οικονομικό Εισαγγελέα, κ. Παναγιωτόπουλο. Αυτές ήταν οι υποχρεώσεις μας ως διοίκηση. Να τρέξουμε με κάθε δυνατό τρόπο το άρθρο 99 και φυσικά να κάνουμε τον απαιτούμενο έλεγχο στην ΠΑΕ. Αυτά και κάναμε…”.

18.10: Ο λόγος πλέον στον Γιώργο Χατζή από την εξελεγκτική επιτροπή που κάνει μία εκτενή αναφορά στον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.

18.15: Στο Παλέ και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, ενω ακόμα δεν έχει καταφθάσει ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Γαλανός.

18.30: Και πάλι στο βήμα ο Πάνος Στεφανίδης αυτή την φορά με την ιδιότητα του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης.

18.35: “Από τους 22 ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα έχουμε δεχθεί μόνο δύο προσφυγές. Αυτές των Τσουμάνη και Σταυρόπουλου. Και με τους δύο ήρθαμε σε συμφωνία. Μπορεί με τον Σταυρόπουο να βρισκόμαστε ακόμα στα δικαστήρια αλλά είμαστε πολύ κοντά σοτν να συνεχίσει στην ομάδα. Με τον Τσουμάνη από την άλλη από τα 30.000 ευρώ που του χρωστούσε η ΠΑΕ ρίξαμε το χρέος προς το πρόσωπο του στα 17.000 ευρώ”, τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνεχίζει:

“Ηρθαμε σε επαφή με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Συμφωνήσαμε μαζί τους αλλα δεν είχαμε τα χρήματα της προκαταβολής”.

Για το θέμα Ψηφίδη: “Απο την αρχή είπαμε ότι στόχος του Άρη είναι η Β΄Εθνική. Μόλις ενημερωθήκαμε ότι άνθρωπος του Άρη μιλούσε με άλλη ομάδα για αγορά ΑΦΜ ζητήσαμε την αποχώρηση του από το ΔΣ”.

Για την “Ελληνικός χρυσός”: “Με την “Ελληνικός χρυσός” δεν είχαμε ποτέ καμία επικοινωνία για χορηγία στη φανέλα ή στο γήπεδο. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί. Δεν υπάρχει σύνδεση της ΠΑΕ Άρης με την συγκεκριμένη εταιρία. Παρα μόνο για την αγορά διαρκείας από τους ίδιους. Υπάρχουν αυτή την στιγμή κι άλλες εταιρίες με τις οποίες μιλάμε για τον ίδιο λόγο. Δεν με απασχολούν οι αντιδράσεις που υπάρχουν”.

Για το φλέγον θέμα της επόμενης χρονιάς: “Τα έσοδα αλλά και τα έξοδα στη Β΄Εθνική θα είναι πολύ μειωμένα σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Αυτα που χρειάζεται η ΠΑΕ Άρης για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της είναι περίπου 2.300.000 ευρώ. Για μεταφορές τς ομάδας, προσωπικό κ.α. Τα μεγάλα συμβόλαιο στην ομαδα έχουν λήξει. Δεν υπάρχουν πλέον μεγάλα συμβόλαια. Και είναι αυτά των Μανιά, Διούδη και Πουλίδο”.

18.45: Παρουσία Γιώργου Γαλανού συνεχίζεται η γ.σ. Ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ κατέφθασε πριν από λίγο στο Αλεξάνδρειο.

“Εχουμε πρόβλημα ρευστότητας. Είναι γνωστό. Αλλά ποτέ δεν θα δεχόμουν την πρόταση των 300.000 ευρώ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θα ήμουν υπόλογος απέναντι σας αν έκανα δεκτή αυτή την πρόταση. Έχουμε στα σκαριά συμφωνία με εταιρεία ένδυσης που θα μας δώσει την δυνατότητα κι ενός μεγάλου φιλικού παιχνιδιού. Από την στιγμή όμως που δεν ξέρουμε που θα είναι του χρόνου η ομάδα δεν μπορύμε να προχωρήσουμε. Θα εκμεταλλυετούμε τα μαγαζιά που ανήκουν στην ΠΑΕ. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσουμε την φορολογική ενημερότητα που θέλουμε.Στόχος μας είναι τη νέα σεζόν τα έσοδα να είναι στα 4 εκατ. ευρώ, χωρίς τα διαρκείας.Εχουμε προτάσεις για παίκτες μας. Αν συνεχίσουμε στη Β΄Εθνική ένας εξ αυτών θα πωληθεί στο εξωτερικό και τα χρήματα που θα μπουν στα ταεμία της ΠΑΕ θα είναι μια μεγάλη ανάσα”.

19.10:  Δυσκολεύεται η προσπάθεια του Πάνου Στεφανίδη να μιλήσει, καθώς δέχεται σωρηδόν ερωτήσεις με αυστηρό ύφος από τα μέλη της ΚΜΑ. Διαφωνίες εκατέρωθεν στις κερκίδες του Παλέ από μέλη του φορέα.

Σύμφωνα με τον Πάνο Στεφανίδη ο Κώστας Ελευθεριάδης θα αναλάβει τις υποχρεώσεις που άφησε μετέωρες ο Γιάννης Ψηφίδης μετά την παραίτηση του.

19.15: Στο βήμα ο Iσαάκ Ξανθόπουλος που σχολίασε την παντελή απουσία της προηγούμενης διοίκησης, αυτής του Λάμπρου Σκόρδα.Εκτενή αναφορά στα όσα συνέβησαν στην ΠΑΕ τα τελευταία δέκα χρόνια.

19.40: Στο βήμα -πλέον- ο Γιώργος Γαλανός

“Σχετικά με την Γ΄Εθνική: “Είναι ένας δύσκολος δρόμος αλλά πιστεύουμε και με όσους ανθρώπους έχουμε μιλήσει πως είναι η μοναδική λύση. Η διοίκηση Στεφανίδη δεν μπόρεσε τίποτα να φέρει ως πρόταση στο τραπέζι. Εστω ένα προσύφμωνο, δεν ζητήσαμε κάποιο συμφωνητικό. Επίσης, αφού ήξερε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον “χρυσό” γιατί δεν βγήκε να το ξεδιαλύνει κι άφησε τον Αρειανό λαό να σκοτώνεται μέρες τώρα;”.

“Εχουμε σχέδιο, έχουμε χρήματα, έχουμε και προπονητή. Είναι ο κύριος Τσιώλης ο οποίος παρότι έχει πρόταση από άλλες 4 ομάδες μας έχει δώσει τον λόγο του και απλά περιμένει.Είπα δεν θα το πω, αλλά το είπα… Θα τρελαθώ εάν το χάσουμε».

“Εχω στα χέρια μου 70 εγγυητικές επιστολές, τις οποίες χρησιμοποίησα τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαστε μια ομάδα με σχέδιο και χρήματα. Θα χτίσω μόνος μου τον Άρη και μετά να έρθετε να πάρετε διαρκείας, βλέποντας στρωμένη ομάδα. Στη Γ` Εθνική χρειάζονται 500-600 χιλιάδες ευρώ για να ανέβεις τρένο. Έχουμε όραμα, έχουμε κλείσει κτίρια για τον Άρη. Ο Άρης δεν μπορεί να σταθεί στη Β` Εθνική με αυτά τα χρήματα. Εχουμε σχέδιο, έχουμε χρήματα, έχουμε και προπονητή. Είναι ο κύριος Τσιώλης ο οποίος παρότι έχει πρόταση από άλλες 4 ομάδες μας έχει δώσει τον λόγο του και απλά περιμένει. Είπα δεν θα το πω, αλλά το είπα… Θα τρελαθώ εάν το χάσουμε».

Για τους εκκαθαριστές που απαιτούνται στη Γ΄Εθνική: “Εχουμε έναν σίγουρο και με τον δεύτερο βρισκόμαστε σε συζητήσεις”.

20.10: Στο βήμα και πάλι ο Πάνος Στεφανίδης ο οποίος ζητά από τον Γώργο Γαλανό να παρουσιάσει ενώπιον της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ μία επιστολή από τράπεζα που να δηλώνει ότι είναι αξιόπιστος επενδυτής. Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αναφέρει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμα και αύριο να κινείσει τις διαδικασίες ώστε η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια του κ. Γαλανού μέσω του άρθρου 106ια και να αγωνιστεί η ομάδα στη Β΄Εθνική.

“Παρουσίασε μας μια επιστολή από μία τράπεζα και μέσα σε 3-5 μέρες θα ξέρουμε αν ο Άρης θα περάσει στα χέρια σου μέσω του άρθρου 106ια” και συνεχίζει:

“Δεν θα χάσεις ούτε ένα ευρώ. Βλέπω αυτή την στιγμή μπροστά μου έναν επιχειρηματία που θέλει να κάνει μια επένδυση και να μην έχει κανένα περιθώριο απώλειας”, τόνισε ολοκληρώνοντας ο Πάνος Στεφανίδης.

20.20: Συνεχίζει την ομιλία του ο Γιώργος Γαλανός που τονίζει πως ο Δημήτρης Νικολαϊδης θα αναλάβει την οργάνωση της ΠΑΕ, ενώ εκφράζει και την αισιοδοξία του για συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα.

Απανωτές ερωτήσεις στον Γιώργο Γαλανό από μέλη της ΚΜΑ.

20.35: Ο λόγος στον Γιώργο Σφυρή που θα αναλύσει ως πρώην μέλος της ΕΠΟ (καλεσμένος από την ΚΜΑ σήμερα) τα υπέρ και τα κατά της πτώσης του Άρη στη Γ΄Εθνική μέσω της πτωχευτικής διαδικασίας.

“Είναι καλύτερο για μία ΠΑΕ το να αγωνιστεί στη Β΄Εθνική. Δύο είναι όμως τα βασικά ζητούμενα. Οι χρηματοδοτήσεις και φυσικά η αδειοδότηση της ομάδας. Οι πηγές είναι ελάχιστες και αναφερόμαστε συνήθως μόνο στον ΟΠΑΠ και στον ΟΤΕ που έχουν και τα τηλεοπτικά δικαιώματα και μη του πρωταθλήματος. Η εμπειρία μου μου λέει πως ομάδες σαν τον Άρη όχι μόνο δεν λύνουν το πρόβλημα τους στη Β΄Εθνική αλλά το διογκώνουν. Οι προσφυγές έρχονται σωρηδόν παρά τα όσα υποστηρίζονται για διακανονισμούς κτλ. Από την άλλη το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2 έχει το μείζον θέμα της εκκαθάρισης. Μπορεί αυτή καθ αυτή να επηρεάσει την άνοδο της ομάδας εάν και εφόσον προαχθεί στο τέλος της χρονιάς”, αναφέρει ο Γιώργος Σφυρής.

21.10: Στο βήμα ο Περικλής Τράιος.

“Ας κοιταχτούμε στα μάτια. Χρέη που ξεπέρασαν τα 20.000.000. Η συρρίκνωση θα συνεχιστεί. Θα έρθει ο αφανισμός. Μπροστά σε αυτόν τον ορατό κίνδυνο εμείς τα βάλαμε κάτω. Με τον κ. Γαλανό είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Καμία σχέση τα 2.5 εκ. ευρώ που θέλει η Β΄Εθνική με το 1 εκ. ευρώ που θέλει η Γ΄Εθνική. Που ειναι αυτοί που έλεγαν ότι αν πέσουμε στην Γ θα βάλουν λεφτά. Ας έρθουν εδώ μπροστά μας..”. και συνεχίζει:

“Υπήρξε προφορική συμφωνία με τον κ. Τσιώλη. Μας έδωσε μία προθεσμία κι εμείς την ξεπεράσαμε γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει. Η καθυστέρηση όμως ήταν αδικαιολόγητη. Αδεια για μεταγραφές στη Β΄ Εθνική δεν έχουμε. Η Β΄ θέλει κεφάλαια που δεν υπάρχουν. Ηδη πολλοί ποδοσφαιριστές συζητούν να φύγουν κι εμείς κοιτάμε να βγάλουμε λεφτά από τροφεία. Να πουλήσουμε ποδοσφαιριστή από τα τμήματα υποδομής για τα τροφεία.Αυτός είναι ο Άρης;”.

Για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου: “Αν επιλεχθεί ο δρόμος της Γ΄ θα έχουμε πρόβλημα με τα τμήματα υποδομής που ήδη υπάρχουν στον σύλλογο. Τα παιδιά αυτά πρέπει να απορροφηθύν κι έχουμε έρθει κοντά σε συμφωνία με μία ιστορική ομάδα της πόλης. Ο λόγος για τον Μακεδονικό…”.

21.40:  Τον λόγο πήρε και πάλι ο Πάνος Στεφανίδης που που απευθύνεται στον Περικλή Τράιο, τονίζοντας: “Θέλετε να αναλάβεται τον Άρη χωρίς να έχετε ευθύνες. Εμείς είμαστε εδώ, δεν χρωστάμε τίποτα και κάνουμε το παν”.

21.50: Στο βήμα το πρώην μέλος του ΔΣ της ΚΜΑ, Άρης Ναούμ, που κάνει την δική του τοποθέτηση γύρω από το μέλλον του Άρη.

Πρόταση να στηθούν κάλπες τις επόμενες μέρες με την συμμετοχή όλων των Αρειανών (Μέλη του ΑΣ, της ΚΜΑ και των κατόχων διαρκείας).

22.05:  Ο λόγος στον Super 3

“Δεσμευόμαστε να ακολουθήσουμε την απόφαση του κόσμου. Σαν στρατιώτες… Δεν θα ψηφίσουμε εμείς. Θέλουμε να αποφασίσει ο κόσμος.Θέλουμε να είμαστε καθαροί στη συνείδηση όλων. Εμείς από την πλευρά μας να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στο οποιοδήποτε μερίδιο έχουμε για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος. Θα μιλάμε πίσω από το κάγκελο με την φωνή μας. Ποτέ δεν θέλαμε να γίνουμε κάτι στον σύλλογο. Μας χαρακτήρισαν μέχρι και “νταβατζήδες”. Δεν θέλουμε ούτε μισό ευρώ. Εχουμε ιδέες στο μυαλό μας. Οποιος θελει μπορεί να μας πάρει τηλέφωνο και να μας ρωτήσει. Μας ζήτησαν να συναντηθούμε με τον Κόντη για την υπόθεση Κλαουρέ στην Αθήνα αλλά δεν το κάναμε”, τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του συνδέσμου και ολοκλήρωσε:

“Μην μας φέρνετε ΑΦΜ. Ούτε τον Χρυσό! Ενωμένο το σωματείο μπορεί να βρει τη λύση. Ενωμένοι δεν μπορούν να μας πειράξουν τρίχα απο τα μαλλιά της κεφαλής του σωματείου”.

Πρόταση από μέλος του συνδέσμου γα την διαγραφή κάθε δικομανή που μπορεί να προσβάλει τις διαδικασίες, αναφερόμενος εμμέσως στον Λάμπρο Σκόρδα.

22.25: Αποχωρεί ο κόσμος από το Παλέ χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα ο τρόπος ψηφοφορίας.

Διακοπή για να διαπιστωθεί το κάτα πόσο υπάρχει πληρότητα στα τακτοποιημένα μέλη, ώστε να στηθούν κάλπες και να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

22.45: Πάρθηκε η οριστική απόφαση για την διαδικασία της ψηφοφορίας. Την Παρασκευή θα στηθούν κάλπες με καταλόγους που να περιλαμβάνουν όλα τα μέλη της Λέσχης τακτοποιημένα και μη (εκτός από τα δόκιμα), ώστε να αποφασισθεί το μέλλον του συλλόγου. Οι κάλπες θα στηθούν στο Χαριλάου από τις 9 το πρωί. Συζητείται για τα μέλη εκτός Θεσσαλονίκης να ψηφίσουν μέσω ίντερνετ.

Το ερώτημα που θα τεθεί προς ψήφιση είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα. Φούτμπολ Λιγκ ή Φούτμπολ Λιγκ 2…

Αν ο κόσμος δεν προσέλθει στην ψηφοφορία της Παρασκευής δεσμεύεται οριστικά το υπάρχον ΔΣ της ΚΜΑ για την οριστική απόφαση.

Επίσης, δεν υπάρχει απαλλαγή της προηγούμενης διοίκησης της ΚΜΑ, καθώς δεν κατέστη συνατή η πραγματοποίηση ψηφοφορίας για το συγκεκριμένο θέμα.

 23.00: Τέλος της γ.σ. της ΚΜΑ. Καλό βράδυ από το “Nick Galis Hall”…


 

 

 

 

 

 

 

 

 


To Top