ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Λα Κορούνια, Έλτσε και Σαραγόσα για τον Ρούμπεν Πάρντο”

Στο στόχαστρο τριών ομάδων από την Ισπανία είναι ο Ρούμπεν Πάρντο, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, για τον παίκτη του Άρη ενδιαφέρονται η Λα Κορούνια, η Έλτσε και η Σαραγόσα.

“Η Λα Κορούνια δεν είναι η μόνη ομάδα που επιδιώκει να αποκτήσει τον Πάρντο. Η Έλτσε και η Ρεάλ Σαραγόσα ανταγωνίζονται επίσης για την απόκτησή του παίκτη, που σκέφτεται άλλες επιλογές μετά από μια σεζόν με λίγα λεπτά στον Άρη Θεσσαλονίκης”, όπως τονίζεται.

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι: “Η Ντεπορτίβο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Πάρντο, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της”.

Για τον συγκεκριμένο σύλλογο επισημαίνεται και το γεγονός πως: “ο προπονητής, Ιμανόλ Ιντιάκεθ, θυμάται τον παίκτη από την θητεία τους στη Λεγκανές”, ενώ τονίζεται ακόμη ότι: “η Έλτσε που έχασε τους δύο πιο σημαντικούς χαφ αυτό το καλοκαίρι, βλέπει τον Ρουμπέν Πάρντο ως την τέλεια λύση για να ενισχύσει τον κορμό της. Η Ρεάλ Σαραγόσα δεν θέλει να μείνει πίσω και παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Πάρντο, που φαντάζει ιδανική επιλογή για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής”.

Τέλος, για την παρουσία του Πάρντο στον Άρη αναφέρεται πως: “η έλλειψη λεπτών συμμετοχής στον Άργ Θεσσαλονίκης θα μπορούσε επίσης να δώσει κίνητρο στον παίκτη να αναζητήσει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ισπανία, όπου αρκετοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν πρωταγωνιστικό ρόλο”.

To Top