ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λαζέφσκι: «Ενθουσιασμένος που ήρθα, στόχος μου οι νίκες»

Ο Nέιτ Λαζέφσκι έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης  που αφίχθη στη Θεσσαλονίκη, μετά τον Λάντερς Νόλεϊ. 

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι της Πέμπτης (08/08) και τον υποδέχτηκε ο general manager της ομάδας, Νίκο Τζώρας. Στις πρώτες δηλώσεις του, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την έλευσή του στον Άρη και δήλωσε ότι στόχος του είναι να κερδίζει.

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στο επίσημο σάιτ της:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα. Δεν έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως έχω ακούσει πολλά για την ομάδα, τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος».

Η συμμετοχή στο BKT EuroCup ήταν ένα έξτρα κίνητρο για τον 25χρονο φόργουορντ. «Επαιξα και πέρυσι στην Ιταλία απέναντι με κάποιες ομάδες επιπέδου EuroCup και ήταν εντυπωσιακό. Νιώθω πολύ ωραία που θα αγωνιστώ σε μία τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτήν τη χρονιά».

Οσο για τον κόσμο; «Εχω δει βίντεο στο Youtube με τον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους».

Καταλήγοντας, ο Laszewski τόνισε: «Στόχος μου είναι να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ, γιατί όχι και τίτλους. Εχω μιλήσει με τον κόουτς για την πλούσια ιστορία της ομάδας και τους τίτλους της και ανυπομονώ για να ξεκινήσει η φετινή χρονιά».

To Top