Λίλαρντ: «Με τον Γιάννη μπορούμε να είμαστε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA»

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως μπορούν να δημιουργήσουν ένα από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στη λίγκα.

Οι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντάμιαν Λίλαρντ στο ρόστερ τους δεν μπορούν να στοχεύουν αλλού παρά στην κορυφή του NBA και στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Λίλαρντ προχώρησε σε δηλώσεις στο «Fox Sports» και μίλησε για τη συνεργασία του με τον «Greek Freak», τονίζοντας πως οι δυο τους μπορούν να αποτελέσουν ένα από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA.

Ακόμη, υπογράμμισε πως όσο περνάει ο καιρός γνωρίζονται καλύτερα στο παρκέ και δήλωσε πως φέτος θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα στο NBA. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτά στα οποία είναι κυρίαρχος εκείνος και αυτά που κάνω εγώ καλά, πάνε μαζί.

Πρέπει και οι δύο να είμαστε επιθετικοί και να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και τις καταστάσεις όπου μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ο ένας τον άλλον προκειμένου να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα και να εμπιστευτούμε τα ένστικτά μας. Όσο περνούσε ο καιρός, γινόμασταν όλο και πιο καλοί και φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα»

To Top