Λήξη συναγερμού! Στήριξη σε Μιχαλήτσο και συνέχεια στη «μάχη» τη επιβίωσης

Το θέμα προπονητή που απασχόλησε για περίπου 48 ώρες τον Άρη, ξεθωριάζοντας την λάμψη και τη χαρά της πολύτιμης νίκης επί του Παναθηναϊκού μπήκε στο «συρτάρι». Λήξη «συναγερμού» στους κίτρινους, με στήριξη στον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Μετά τις συζητήσεις που έγιναν την Δευτέρα και τις επαφές που ακολούθησαν για περίπου 48 ώρες, ο «κύβος ερρίφθη» και όλα ξεκαθάρισαν. Η αναβλητικότητα, άλλωστε δεν ωφελούσε κανέναν. Ήδη υπήρχε ο κίνδυνος να μπει η ομάδα σε μια δίνη που θα την διατάρασσε την αυτοσυγκέντρωση στον τελικό σκοπό της.

Διοίκηση και Μιχαλήτσος έβαλαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν στο τραπέζι, δόθηκαν εξηγήσεις, αμβλύνθηκαν οι οποίες διαφορές υπήρχαν και αποφασίστηκε να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα της επιβίωσης ενωμένοι και συσπειρωμένοι.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι οι παίκτες -μετά τη δήλωση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία- στήριξαν ανοιχτά τον Μιχαλήτσο. Αυτό το εξέλαβαν σοβαρά υπόψη οι άνθρωποι του Άρη, ενώ έκριναν ότι δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος να πάρουν αυτή τη στιγμή το ρίσκο ενός ξένου προπονητή, τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια έτοιμη λύση για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Παράλληλα, η αλλαγή για… 5η φορά μέσα σε μια χρονιά του προπονητή, περισσότερο θα αποσυντόνιζε την συνολική προσπάθεια, ενόψει των τελευταίων οκτώ κρίσιμων αγώνων.

To Top