Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από εισήγηση του Ρούμπεν Αμορίμ, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι αρκετούς παίκτες, για να χρηματοδοτήσει το καλοκαίρι την ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Mirror».
Στη λίστα αυτή του Πορτογάλου τεχνικού είναι τα ονόματα δέκα παικτών και συγκεκριμένα των Μάρκους Ράσφορντ, που παίζει δανεικός στην Αστον Βίλα, Ράσμους Χόιλουντ, Αντονι (δανεικός στην Μπέτις), Κασεμίρο, Τζέντον Σάντσο (δανεικός στην Τσέλσι), Μέισον Μάουντ, Κρίστιαν Ερικσεν, Βίκτορ Λίντελοφ, Τζόνι Εβανς και Τομ Χίτον.
Η εφημερίδα «The Sun» από την πλευρά της υποστηρίζει πως αναμένεται να φύγει και ο Αντρέ Ονάνα, έχοντας μεγάλες προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να εξετάζει δύο λύσεις για να πάρουν τη θέση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα: Του 22χρονου Βέλγου γκολκίπερ της Αντβέρπ, Σένε Λάμενς, και του 23χρονου Γάλλου της Λιλ, Λούκας Σεβαλιέ, ο οποίος έχει επίσης προτάσεις από Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι.
