Κύκλοι της ΕΠΟ: “Μόνο οι πρωταθλητές θα ανέβουν από τη Γ΄ εθνική”

“Δεν υπάρχει περίπτωση, όπως λένε στην ΕΠΟ, να προκύψει άνοδος των δευτεραθλητών των ομίλων της Γ’ Εθνικής”, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η mikriliga.com, από τα σάιτ που ειδικεύονται στις κατηγορίες Football League και Γ’ εθνική.

Το συγκεκριμένο σάιτ επικαλείται πηγές από την Ελληνική Ομοσπονδία και τονίζει ότι το σενάριο για άνοδο-σφήνα από την Γ’ εθνική πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί, γεγονός που ενισχύει για μια ακόμη φορά την άποψη ότι στον Άρη θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κόψουν πρώτοι το νήμα στον 1ο όμιλο.

Όπως αναφέρει η mikriliga:

“Ακόμα και πρόσφατα επανήλθε στο προσκήνιο το σενάριο να μπουν σφήνα στην άνοδο οι ομάδες των ομίλων της Γ’ Εθνικής που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση.

Μόνο που αυτό το σενάριο δεν έχει βάση και δύσκολα θα υλοποιηθεί. Στην ΕΠΟ, αν και έχουν μπόλικα θέματα να λύσουν -ποινική δικαιοσύνη, αθλητικός νόμος και πάει λέγοντας…- μέσω κύκλων ξεκαθαρίζουν πως “ισχύει ότι λέει η προκήρυξη”.

Την νέα σεζόν οι Πρωταθλητές θα πάρουν κανονικά το εισιτήριο της ανόδο, ενώ σε περίπτωση που ομάδες από την Football League υποβιβαστούν και συνεχίσουν στην Γ’ Εθνικής, τότε αρκετοί όμιλοι θα έχουν περισσότερες ομάδες”.

Βέβαια στο παραπάνω τίθεται το ερώτημα με ποιον τρόπο να αντικατασταθούν οι ομάδες που ενδεχομένως θα αδειάσουν θέση στη Football League, αν και αυτό το θέμα προς το παρόν είναι σε θεωρητικό επίπεδο.

To Top