Κόντης: «Να παραιτηθεί ο Βασσάρας, να πάει σπίτι του ο Κουκουλάκης»

Το ποτήρι ξεχείλισε! Βολές κατά του Κύρου Βασσάρα και του Μιχάλη Κουκουλάκη, εξαπέλυσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, μετά τη νέα εχθρική σε βάρος των κίτρινων διαιτησία.

Ο Κόντης μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚΑΪ ΓΚΟΛ» υπογραμμίζοντας ότι:
«Είναι τυχαίο που ο Άρης σε κάθε ματς έχει πρόβλημα με τη διαιτησία; Σήμερα έγινε αυτό με τον Φατί, την Πέμπτη αποβλήθηκε ο Καστίγιο, ενώ η πρώτη κίτρινη που είδε δεν υπήρχε ποτέ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Άρη, γιατί τότε θα πάμε σε άλλα μονοπάτια. Ο Άρης έχει στοχοποιηθεί, όμως».

Στην συνέχεια ξέσπασε κατά του Βασσάρα: «Να παραιτηθεί. Πιο πολύ τον ενδιαφέρει η προσωπική του ανέλιξη στην ΟΥΕΦΑ παρά η πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας. Κοιτάζει την καριέρα του. Δεν είναι μομφή αυτό. Αν δεν μπορεί να στείλει σπίτι του τον κάθε Κουκουλάκη, να παραιτηθεί αυτός. Αν με ακούει, ας παρέμβει για να κάνουμε διάλογο. Ο Καίσαρας δεν φτάνει μόνο να είναι τίμιος, αλλά και να το δείχνει. Ο νοών νοείτω. Πάει σε σεμινάρια και λέει στους διαιτητές να προσέχουν πως πέφτουν οι παίκτες στα πέναλτι. Στους διαιτητές λέει όμως τα δικά τους λάθη; Να παραιτηθεί. Είναι τυχαίο που δεν υπάρχει Έλληνας διαιτητής στο Euro 2012;».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ εξέφρασε την αγανάκτησή του και για τον Κουκουλάκη: «Είναι κακός διαιτητής. Όποτε βρίσκει τον Άρη θα κάνει κι ένα λάθος σε βάρος μας. Με τον Παναιτωλικό απέβαλε πάλι τον Φατί με ανύπαρκτη κόκκινη στο τέλος, χωρίς να υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο. Θα ζητήσουμε την εξαίρεσή του, αλλά και τι θα γίνει; Δεν επιτρέπονται οι εξαιρέσεις. Πρέπει να φύγει από τους πίνακες».

Έδωσε δίκιο στον Κόντη ο Βασιλάκης

Ο καθηγητής διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Γιάννης Κόντης στον «ΣΚΑΪ» για τον Βασσάρα και τον Κουκουλάκη, είπε: «Έχει δίκιο ο κ. Κόντης. Συμφωνώ σε πολλά από αυτά που είπε».

Για την περίπτωση της 2ης κίτρινης στον Φατί, είπε: «Είναι αστεία περίπτωση. Δεν υπάρχει κανένα φάουλ και καμία κάρτα. Απορώ γιατί την έδειξε ο διαιτητής. Δεν υπάρχει καν φάουλ»!!!

To Top