Κόκε: «Επιστρέφω οκτώ μήνες αργότερα… Ουουουφφφφφ»

Την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε ο Σέρχιο Κόκε για μια ακόμη φορά κατά την προσφιλή του τακτική μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και βέβαια δέχθηκε στην συνέχεια καταιγισμό μηνυμάτων, σχολίων και… like!

Mετά τα όσα είπε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ισπανός επιθετικός έγραψε το… πολύ κατατοπιστικό: “15 january 8 Month after i come back to thessaloniki…uuuuufffff i am very happy…”, δηλαδή «15 Ιανουαρίου, 8 μήνες αργότερα, επιστρέφω στη Θεσαλονίκη. Ουουουφφφφφ! Είμαι τόσο χαρούμενος…». Η ώρα της πολυσυζητημένης επιστροφής του Ισπανού έφτασε…

Βέβαια, ο Κόκε θα ξαναπατήσει Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής επιστρέφοντας με την αποστολή, αλλά το αν θα ξαναφορέσει και την φανέλα του Άρη θα εξαρτηθεί από την αυριανή συνάντηση που θα έχει ο Ισπανός με τη διοίκηση! Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε γενικές γραμμές για το συμβόλαιο του ως το καλοκαίρι, αλλά το «αγκάθι» παραμένει η περσινή οφειλή του παίκτη προς τους κίτρινους από την εξαγορά του συμβολαίου του, ποσό περίπου 600.000 ευρώ. Εφόσον ξεπεραστεί αυτός το εμπόδιο ο Κόκε θα επιστρέψει και τυπικά στους κίτρινους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η εισήγηση του νέου προπονητή, Μανουέλ Μασάδο είναι θετική για τον Ισπανό.

To Top