Κωνσταντέλιας: “Μας πονάει που χάσαμε από τον Άρη στην έδρα μας”

O Γιάννης Κωνσταντέλιας μετά την ήττα από τον Άρη με 0-1 μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο έπρεπε. Κυριαρχήσαμε στο ματς, από μια ευκαιρία ήρθε το γκολ του Άρη. Κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν στο μισό τους, ένιωθες ότι κυριαρχούσαμε. Μπορεί να μην ήρθε το αποτέλεσμα, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας. Περιμένω να έρθει το επόμενο ματς για να αντιδράσουμε».

Για την κούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είμαι 21 χρονών (σ.σ. γέλια). Δεν κουράζομαι πολύ να σου πω την αλήθεια! Το διαχειρίζομαι».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Πάντα προσπαθώ να είμαι μέσα στο γκολ. Σήμερα έχασα αρκετές ευκαιρίες. Θέλω να είμαι κοντά στην εστία και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Για το αντίκτυπο της ήττας από τον Άρη στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Όπως και ο κόσμος, έτσι και εμείς, μας πονάει που χάσαμε στην έδρα μας ένα ντέρμπι. Αλλά πρέπει να πάμε παρακάτω. Κοιτάμε το ματς με την Στεάουα».

Για την αίσθηση που του αφήνει το σημερινό αποτέλεσμα: «Νιώθω ότι έχουμε μεγάλη βελτίωση. Είμαστε πολύ πιο επιθετικοί από πέρυσι και κυριαρχούμε στα παιχνίδια. Είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί και στο γήπεδο».

Για την αυτοπεποίθηση μετά τις ήττες από Γαλατασαράι και Άρη: «Νιώθουμε αυτοπεποίθηση, κάνουμε πάντα το καλύτερο που μπορούμε. Προσωπικά, μπαίνω στο γήπεδο για να το χαρώ, όπως και όλη η ομάδα, και φαίνεται η διαφορά από πέρυσι».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τις απαιτήσεις του κόσμου. Εγώ κάνω το καλύτερο που μπορώ και αυτό είναι όλο».

Για το καλοκαίρι και το ενδιαφέρον για το πρόσωπο του από άλλες ομάδες: «Το καλοκαίρι ανήκει στο παρελθόν, εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ και νιώθω χαρούμενος. Πιστεύω πως διαχειρίστηκα ήρεμα το καλοκαίρι».

Για το αν θα μπορούσε να πετύχει γκολ στο σημερινό παιχνίδι: «Θα μπορούσα να κάνω αρκετά γκολ και πιστεύω πως αυτά θα έρθουν σιγά σιγά».

To Top