Κυπαρίσσης: «Με καλή ψυχολογία ο Άρης στην Ξάνθη»

Ο πρώην επιθετικός του Άρη αλλά και της Ξάνθης, Θωμάς Κυπαρίσσης, μίλησε για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής στο «Αθλητικό Metropolis», εκφράζοντας την άποψη ότι θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο παλαίμαχος φορ και σημερινός περιφερειακός προπονητής Θεσσαλίας υποστήριξε αρχικά: «Περιμένω να γίνει καλό παιχνίδι, που έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Άρης δείχνει να ανακάμπτει, ξεπερνάει τα προβλήματά του, έχει καλή ψυχολογία από την ανατροπή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη έχει ως δυνατό της σημείο την σταθερότητα. Έχει κάνει πολλές και καλές εμφανίσεις. Το ματς πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Ξάνθη στα Πηγάδια είναι δύσκολος αντίπαλος».

Στην συνέχεια, ο Κυπαρίσσης εμβάθυνε στον φετινό Άρη: «Ειδικά στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, ο Άρης δυσκολεύτηκε φέτος και δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, με εξαίρεση τους αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό και φυσικά με τον Λεβαδειακό».

Καταλήγοντας, ομολόγησε ότι φέτος περίμενε περισσότερα από την ομάδα: «Να σας πως την αλήθεια, δεν περίμενα φέτος τόσο κακό ξεκίνημα από τον Άρη. Περίμενα μια συνέχεια της περσινής σεζόν, αφού συνέχισε με τον ίδιο προπονητή, που τελείωσε εντυπωσιακά το περσινό πρωτάθλημα, δεν είχε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο».

To Top