Κρίσιμο ραντεβού για Αγκάνθο! Τι ζητάει ο Άρης από Κοέλιο

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Αγκάνθο, Kοέλιο, Πουλίδο θα έχει τις επόμενες ώρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης.

Το ραντεβού είναι κλεισμένο και το αντικείμενο συζήτησης θα είναι η απάντηση στις προτάσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος των κίτρινων αναφορικά (κυρίως) με την επέκταση του συμβολαίου του Νταβίντ Αγκάνθο. Πάντως, από το πρώτο ραντεβού ήταν ξεκάθαρη η βούληση του προέδρου της ΠΑΕ για παραμονή των τριών παικτών στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ισπανός έχει στα χέρια του προσύμφωνο (200.000 ευρώ) το οποίο έχει συνάψει με την διοίκηση Ψηφίδη, ωστόσο έχουν τεθεί κάποιοι όροι που αφορούν στις συμμετοχές του παίκτη, καθώς στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν έχασε πολλά παιχνίδια από τιμωρίες και τραυματισμούς.

Η διοίκηση αφενός θέλει να προασπίσει τα συμφέροντα του συλλόγου,  αφετέρου να δώσει κίνητρα –κυρίως- στον Αγκάνθο ο οποίος αποτελεί και το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη περίπτωση του Νούνο Κοέλιο, ο Πορτογάλος θα πρέπει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του και στην συνέχεια να συζητήσει ουσιαστικά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να παραμείνει στην ομάδα ως ανανέωση και όχι ως μεταγραφή.

Η παρουσία του Πουλίδο θεωρείται δεδομένη υπό προϋποθέσεις που διασφαλίζουν τον σύλλογο, μια και ο Ισπανός έχει υπογεγραμμένο κλειστό διετές συμβόλαιο και για την ερχόμενη περίοδο και δεν τίθεται κάποιο ζήτημα από την πλευρά της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Πουλίδο προβλέπει για τον δεύτερο χρόνο αποδοχές της τάξης των 104.000 ευρώ.

To Top