Κράους και Μπομπαντίγια στη σκιά του Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ

Η σημερινή αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Ντόρτμουντ (3.30μ.μ.) στο «Μπορούσια Παρκ» παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον στην μπουντεσλίγκα και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης στις εκτενείς αναφορές τους θυμήθηκαν τον Μπερντ Κράους, ενώ υπογραμμίζουν τη συμμετοχή του Ραούλ Μπομπαντίγια.

Είναι το ντέρμπι της κορυφής ανάμεσα στην πρώτη Ντόρτμουντ και τη δεύτερη Γκλάντμπαχ. Τα περισσότερα φώτα είναι αλήθεια ότι συγκεντρώνει ο Μπερντ Κράους. Ο Γερμανοαυστριακός προπονητής που πέρασε χωρίς επιτυχία από τον πάγκο του Άρη το 2002, έχει παίξει και στις δυο ομάδες, ενώ διετέλεσε προπονητής και των δυο μεγάλων συλλόγων της Γερμανίας. Οι Γερμανοί αναφέρονται στις πολλές ιδιαιτερότητες από την παρουσία του στις δυο ομάδες (στην Ντόρτμουντ πάντως τον θυμούνται για την κακή πορεία της ομάδας) και σχολιάζουν την παρουσία του στο γήπεδο σε λίγες ώρες.

Την ίδια ώρα, αναφορά γίνεται και στον Ραούλ Μπομπαντίγια, ο οποίος μετά από έναν τραυματισμό που είχε, κερδίζει έδαφος και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει βασικός στο μεγάλο παιχνίδι.

 

 

To Top