Κούγιας: «Ο Άρης έχει το δίκιο με το μέρος του»

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τη συνέχιση του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αλέξης Κούγιας. Ο έμπειρος ποινικολόγος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως οι «κίτρινοι» έχουν απόλυτο δίκιο στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Μιλώντας την εφημερίδα «Goal News» υποστήριξε πως «η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν σωστή. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Οι κανονισμοί αυτό λένε και το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί. Ο Άρης έχει το δίκιο με το μέρος του».

Σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Παναγιώτη Καρρά, σε βάρος της απόφασης του πρωτοβάθμιου οργάνου της Σούπερ Λίγκας, ο κ. Κούγιας επεσήμανε: «Άκουσα ότι η υπόθεση θα εξεταστεί την Τετάρτη από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεν έχω διαβάσει το δικόγραφο. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ήταν δίκαιη και σωστή».

To Top