Κουκουρέγια: “Πήραμε το Euro και με κυνηγούν με κάρτες, οι Άγγλοι είναι πληγωμένοι”

Ο Μαρκ Κουκουρέγια πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρόσφατο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας και το φινάλε τον βρήκε να αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας, όμως φαίνεται πως αυτό το γεγονός είχε το τίμημά του που το πληρώνει στην εκκίνηση της φετινής σεζόν.

Ο λόγος για τις πολλές κίτρινες κάρτες που έχει λάβει στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Premier League (μαζί με τον Γουέσλεϊ Φοφανά είναι οι παίκτες που έχουν κιτρινιστεί τις περισσότερες φορές από κάθε άλλον συνάδελφό τους, 5 συνολικά), με τον Ισπανό αριστερό μπακ της Τσέλσι να υποστηρίζει ότι οι τιμωρίες του έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι πλήγωσε τους Άγγλους.

“Έχω δεχτεί 5 κίτρινες κάρτες και έχω κάνει λίγα φάουλ. Με κυνηγούν, ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό, κερδίσαμε.

Εγώ έβγαλα την ασίστ στο γκολ του Ογιαρθάμπαλ και παίζω στο σπίτι τους. Οι Άγγλοι είναι πληγωμένοι”, τόνισε με δηλώσεις του ο Κουκουρέγια, με τον μπακ των Λονδρέζων να είναι ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ για το 2-1 της Ισπανίας επί της Αγγλίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για να μπει το γκολ που χάρισε στην ρόχα το βαρύτιμο τρόπαιο.

To Top