ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα στο PRESSARIS: “Οικογένεια μου ο Άρης, χαρούμενος για τις 200 συμμετοχές, αλλά το πιο σημαντικό είναι ένας τίτλος”!

Ο Χουλιάν Κουέστα βραβεύτηκε χθες για την προσφορά του στον Άρη, αλλά και το… ρεκόρ των 200 συμμετοχών με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης από τον Τομέα Ιστορίας του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Ο Ισπανός πορτιέρο μιλώντας στο PRESSARIS oμολόγησε ότι: “Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος εδώ αυτής της ομάδα, δεν το πίστευα αυτό ότι θα συνέβαινε, όταν πρωτοήρθα στον Άρη έξι χρόνια πριν. Είναι μεγάλη μου τιμή και εύχομαι να κάνω ακόμα περισσότερες συμμετοχές και να κερδίσουμε ένα τίτλο”.

Για το γεγονός ότι ετοιμάζεται να συμπληρώσει με την Καλλιθέα 200 συμμετοχές τόνισε ότι: “Είμαι πολύ χαρούμενος , δουλεύω σε ένα κλαμπ που το νιώθω σαν οικογένεια μου και νιώθω την πόλη σπίτι μου επίσης. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να κερδίσουμε ένα τίτλο”.

Σχολιάζοντας την πορεία του Άρη μέχρι τώρα είπε: “Είμαστε σε μια καλή θέση, η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους. Φέτος είναι ποιοτική σε όλες τις θέσεις και οι στόχοι μας είναι να μπούμε στην τετράδα και να πάρουμε το κύπελλο. Στα αποδυτήρια είμαστε 12-15 παίκτες οι οποίοι μιλούν την ίδια γλώσσα και νομίζω ότι αυτό έχει βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Από την ανάπτυξη σχέσεων και τη δημιουργία καλού κλίματος έως τη σωστή επικοινωνία η οποία είναι απαραίτητη σε μια ομάδα”.

To Top