ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κουέστα: “Ο Άρης θα μεγαλώνει παιχνίδι με το παιχνίδι”

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε μετά το τέλος της νίκης του Άρη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το νεογέννητο παιδί του, το νέο τρίποντο σε ντέρμπι και την πρόοδο της ομάδας από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε για:

«Η ομάδα μας, παιχνίδι με το παιχνίδι θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Είμαστε καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, προχωράμε. Αν η ομάδα είναι ενωμένη, θα είμαστε μια πολύ ποιοτική ομάδα. έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Για το τι είπε στα αποδυτήρια μετά τη νίκη: «Τους έδωσα τα συγχαρητήρια μου. Τώρα το διασκεδάζουμε, είναι μεγάλη νίκη, αλλά από αύριο έχει… δουλειά! Το θέμα είναι η αυτοπεποίθηση. Αποκτούμε περισσότερη σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε δυνατό αντιπαλο απέναντι και άνεμο. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θεωρώ ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να σκοράρουμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε υπομονή, θα έρθουν οι ευκαιρίες.»

Για το αν θα έπιανε το σουτ του Μάνου Γκαρθία:

«Ο Κοτάρσκι είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο γκολ και δεν θέλω να σχολιάσω την απόδοση των συναδέλφων μου. Θα κρατήσω το γκολ. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ελληνικής λίγκας ο Κοτάρσκι.»

Για το ότι ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες πιο χαμηλά στη βαθμολογία:

«Πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες, ακόμα και αυτές που βρίσκονται πιο χαμηλά. Θέλουμε να κρατήσουμε τη θέση μας ψηλά. έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιανδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά.»

Για το αν μίλησε με την γυναίκα του:

«Σίγουρα έβλεπε το παιχνίδι στο νοσοκομείο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Πάντα με στηρίζει, μου ζήτησε να είμαι δυνατός. Της έστειλα μια φωτογραφία με τη μπάλα στη κοιλιά, για το παιδάκι μας.»

To Top