Κοντά στην παραμονή του στην Παρτίζαν ο Σμιθ

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, η Παρτίζαν βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζαλίν Σμιθ για επέκταση της συνεργασίας τους.
Η Παρτίζαν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχεδιάζουν ήδη το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου να κοιτούν την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζαλίν Σμιθ ώστε να συνεχίσουν και του χρόνου τη συνεργασίας τους, μιας και το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και τυπικά.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ έφτασε στο Βελιγράδι τον περασμένο Δεκέμβρη, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου μέτρησε 6,7 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο.

 

Κοντά στην παραμονή του στην Παρτίζαν ο Σμιθ!

Η εφιαλτική φετινή σεζόν για την Παρτίζαν ολοκληρώθηκε με την απώλεια του πρωταθλήματος Σερβίας, με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου πλέον να είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και να τρέξουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζαλίν Σμιθ ώστε να συνεχίσουν και του χρόνου τη συνεργασίας τους, μιας και το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και τυπικά.

To Top