Κομίνης και Άρης: Σφύριξε το τελευταίο της χρονιάς, σφυρίζει τώρα το πρώτο! Τα “χειρουργεία” και οι καλές στιγμές

Ο Γιώργος Κομίνης θα σφυρίξει τον πρώτο αγώνα της νέας περιόδου. Πέρσι σφύριξε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με την Ξάνθη. Πριν δυο χρόνια είχε διαιτησίες… «χειρουργεία» σε βάρος του Άρη. Πέρσι είχε τέσσερις καλές διαιτησίες.

Σφύριξε στο παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης (1-1), στην νίκη επί του Παναθηναϊκου (1-0), στο 4-0 επί του Λεβαδειακού και στο 0-0 της Ξάνθης στην αυλαία.

Διαβάστε την κριτική του PRESSARIS για τα σφυρίγματά του με τον Παναθηναϊκό:

«Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν… έφτασαν τα κάγκελα του Κλεάνθης Βικελίδης για να «ντυθούν» με πανό-αναφορές στις διαιτητικές σφαγές σε βάρος των κίτρινων.

Ο Άρης σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια φέτος είχε τεράστια προβλήματα. Έμελλε να φτάσει στην 25ηαγωνιστική για να βγει η «είδηση». Ποια; Για πρώτη φορά πέρασε απαρατήρητος ο διαιτητής. Ο Κομίνης με τα σφυρίγματά του απέδωσε τη στοιχειώδη δικαιοσύνη, αποδεικνύοντας ότι όταν θέλει ένας διαιτητής, «αντέχει» το 50-50. Τώρα που όλα τα ματς «καίνε» ο Άρης θέλει ανάλογες διαιτησίες μέχρι τέλους».

Πριν δυο χρόνια πάντως, είχε κάνει κακές διαιτησίες σε βάρος του Άρη με αποκορύφωμα τον αγώνα στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.

To Top