ΚΜΑ: «Όσοι συμμετείχαν στην δυσχερή οικονομική κατάσταση ή αρνήθηκαν να προσφέρουν ας σταματήσουν το διχασμό”

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο καλεί να σταματήσει ο διχασμός από εκείνους που συνέβαλλαν τα μέγιστα στη δημιουργία της σημερινής δυσχερούς κατάστασης ή δημιουργούν προβλήματα στην προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99. Επίσης ρίχνει το γάντι σε εκείνους που ενώ τους ζητήθηκε βοήθεια, αρνήθηκαν να την προσφέρουν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, καλεί όλους εκείνους, που είτε από θέσεις ευθύνης συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία της σημερινής δυσχερούς οικονομικής κατάστασης και όχι μόνο της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, είτε απλά δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια εξυγίανσης αν και τους έχει ζητηθεί επανειλημμένως , όπως απόσχουν από την εκφορά δημοσίου λόγου, η οποία το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι αφενός να αποπροσανατολίζει, να διχάζει και να εκνευρίζει τον κόσμο και αφετέρου να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και πιθανές εμπλοκές στη διαδικασία υπαγωγής του ΑΡΗ στο άρθρο 99 του Π.Π.Κ.

Οι λύσεις δεν δίνονται μέσω των Μ.Μ.Ε, αλλά μέσα από ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια. Εξάλλου, τα γραφεία της ΚΜΑ είναι ανοιχτά για όποιον πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται.

Υ.γ. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου που αγωνίζονται αυτό το διήμερο”.

 

To Top