Κερούς στο PRESSARIS: «Η καλύτερη ατμόσφαιρα της καριέρας μου, την ζεις μόνο στα όνειρα»!

Ο Σέρτζιο Κερούς ακόμη παραμιλάει με τον κόσμο του Άρη… Όταν τον πλησιάσαμε για να του ζητήσουμε να σχολιάσει την νίκη επί του ΠΑΟΚ, κοιτούσε ακόμη τις κερκίδες και αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων του στον κόσμο. «Είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα της καριέρας μου» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο PRESSARIS.

Ο καλαθοσφαιριστής των κίτρινων τόνισε αρχικά ότι: «Ήταν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, λατρεύω τους φιλάθλους μας. Μας έδωσαν μεγάλη ενέργεια και μακάρι κάθε φορά να παίζουμε μπροστά στο κοινό μας, σε ένα τέτοιο κοινό» για να υπογραμμίσει με έμφαση:

«Έκαναν πολύ θόρυβο, δημιουργούσαν προβλήματα στον αντίπαλο και τον ‘εμπόδιζαν’ με τις φωνές τους ακόμη και να σουτάρει. Τους αγαπώ πραγματικά… Ότι κάναμε στο γήπεδο, έγινε χάρη στην εκπληκτική τους υποστήριξη».

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Κερούς, ψάχνοντας λόγια από το… ρεπερτόριό του για τον κόσμο: «Μας διατηρούσε σε υψηλό επίπεδο ακόμη και όταν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση και τον ρυθμό μας και είχαμε αδυναμίες στο παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουμε στο τέλος τη νίκη επί του αντιπάλου. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Ατμόσφαιρα που ζεις μόνο στα όνειρα…».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της προσπάθειας του Άρη, ο Κερούς είπε: «Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες. Σήμερα ήταν εξαιρετικός ο Ντέιβις κάνοντας σπουδαία δουλειά. Σε άλλα παιχνίδια, άλλος είναι ο πρωταγωνιστής, αυτό αλλάζει και αυτό σημαίνει ομάδα. Είμαστε ομάδα, μια πραγματική οικογένεια».

Τέλος αναφερόμενος στον αγώνα με το Μαρούσι που είναι στην τελευταία θέση με μια μόλις νίκη είπε: «Δεν βλέπουμε πόσες νίκες έχει ή αν έχει υποβιβαστεί ήδη. Θα την αντιμετωπίσουμε, σαν είναι μια πολύ δυνατή και επικίνδυνη ομάδα, γιατί ξέρουμε ότι αν υποτιμήσουμε οποιαδήποτε αντίπαλο, θα έχουμε προβλήματα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top