ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κερδίζει, την αφήνει πίσω του και “φορτσάρει” για την κορυφή! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Το πρώτο καθοριστικό βήμα για την αγωνιστική αντεπίθεση του Άρη με στόχο τη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα γίνει σήμερα, με νίκη των “κιτρινόμαυρων” επί της Λαμίας, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. 

Ο δεύτερος Άρης (29 β.) αντιμετωπίζει την τρίτη (28 β.) Λαμία, με στόχο να αυξήσει και άλλο τη διαφορά, ώστε να επικεντρωθεί στο “κυνήγι” του Απόλλωνα Σμύρνης που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς, καθώς νίκησε χθες τα Τρίκαλα με 1-0, ενώ έχει και ματς περισσότερο από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Ραφίκ Τζεμπούρ, που είναι ανέτοιμος. Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς, βρίσκεται πλέον και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής του Άρη δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς έχει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, εξαιτίας και του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπάμπης Τεννές, δεν έχει στη διάθεσή του τον Στέλιο Ποζατζίδη που τραυματίστηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ενώ εκτός έμειναν και οι Πεταυράκης και Φερφελής.

Οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής:

Τσένναμο, Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Όμο, Αυγενικού, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Αναστασιάδης, Ματσούκας, Μπλάζιτς, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας, Τσούκαλος, Βαλιός, Μπουλούλης και Τζόκιτς.

To Top