“Καυτός” Δεκέμβρης για τον Άρη, ο μήνας των αποτελεσμάτων!

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι εμπειρίες με τις δύο καλύτερες ομάδες “συλλέχθηκαν”. Πλέον είναι η ώρα των αποτελεσμάτων. Είναι ο μήνας των αποτελεσμάτων, ο μήνας των προκλήσεων. Ο Άρης δίνει τέσσερις αγώνες τον Δεκέμβριο, τρεις εξ αυτών στο Αλεξάνδρειο, ένας εξ αυτών τον οδηγεί στον τελικό του κυπέλλου. Ο στόχος είναι απλός. Τέσσερις αγώνες, τέσσερις νίκες. Τίποτα λιγότερο.

Ο Νοέμβριος και φέτος δεν ήταν καλός μήνας για τον Άρη βάσει των αποτελεσμάτων. Τέσσερις ήττες (Ρέθυμνο, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) και μόλις μία νίκη (Απόλλων Πατρών) ήταν ο απολογισμός των κίτρινων, που θα μπορούσαν να έχουν τουλάχιστον άλλη μια νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικοί. Ο Βαγγέλης Αγγέλου ισχυρίζεται ότι αυτή η ομάδα ακόμα μαθαίνει…

Ο Δεκέμβριος δεν προσφέρεται για συλλογή εμπειριών. Απαιτεί αποτελέσματα, νίκες. Ο Άρης με ρεκόρ 3-5 στο πρωτάθλημα οφείλει να ανακάμψει και να μην αφήσει πλέον ευκαιρία να πάει χαμένη. Μέσα στον τελευταίο μήνα του 2013 αντιμετωπίζει τρεις ομάδες που μπορεί να κερδίσει, τις δύο μέσα στο Παλέ. Υποδέχεται στις 7 Δεκεμβρίου τον Ηλυσιακό και στις 28 του ίδιου μήνα τον Ίκαρο. Στο μεσοδιάστημα (15/12) θα παίξει στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό. Είναι τρεις αγώνες στους οποίους ο Άρης θα αναζητήσει τρία ροζ φύλλα. Τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία.

Η πρόκληση του Δεκέμβρη λέγεται ημιτελικός κυπέλλου. Στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο και έχει μοναδική ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει έναν τίτλο μετά το 2006 (τελικός ULEB Cup).

Ο Δεκέμβριος μπορεί να δώσει και την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για τους αγώνες του Ιανουαρίου, επίσης τέσσερις, όλοι για το πρωτάθλημα με Τρίκαλα (εκτός), Κολοσσό, ΚΑΟΔ (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός), αγώνες που σαφώς ο Άρης και μπορεί και πρέπει να κερδίσει. Στο χέρι των παικτών και του Αγγέλου είναι…

Ο “ΚΑΥΤΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ” ΤΟΥ ΑΡΗ

07/12 9η αγωνιστική Άρης – Ηλυσιακός

15/12 10η αγωνιστική Πανελευσινιακός – Άρης

22/12 Ημιτελικός Κυπέλλου Άρης – Πανιώνιος

28/12 11η αγωνιστική Άρης – Ίκαρος

ΚΑΙ Η “ΒΑΤΗ” ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ

04/1 12η αγωνιστική Τρίκαλα – Άρης

11/1 13η αγωνιστική Άρης – Κολοσσός

18/1 14η αγωνιστική Άρης – ΚΑΟΔ

25/1 15η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Άρης

 

To Top