ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”

Ο Άρης  αντιμετωπίζει αύριο (25/09, 21:00) τη Βενέτσια στην πρεμιέρα του EuroCup και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Γιάννης Κατρίτης,  μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την εναρκτήρια αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε:

«Ξεκινάμε τη σεζόν μας στο BKT EuroCup και μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Reyer Venezia. Θα είναι ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς ο αντίπαλός μας έχει βάθος στο ρόστερ του και είναι μία ομάδα με εξαιρετική ποιότητα και εμπειρία. Ταυτόχρονα, όλοι οι τραυματισμοί που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, δε μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε με τον τρόπο που θέλαμε κατά την περίοδο της προετοιμασίας μας.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να φροντίσουμε την αμυντική μας μετάβαση και το αμυντικό ριμπάουντ, καθώς ση Venezia αρέσει να τρέχει πολύ και να σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Αυτοί είναι δύο βασικοί παράγοντες του παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές και να απολαύσουμε μια υπέροχη σεζόν στο BKT EuroCup».

To Top