ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Μεγαλώσαμε με τον Άρη!”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τον αγώνα για τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης αντιμετώπισε τον Αρκαδικό.

Ο τεχνικός της ομάδας από την Τρίπολη τόνισε: “Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Πρίφτη και στην ομάδα του Άρη. Νομίζω ότι δεν αξίζει πολύ μεγάλης κριτικής το ματς. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν θα άφηνε περιθώριο για οτιδήποτε είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο Άρης είναι ομάδα με υπερπλήρες ρόστερ. Το στοίχημα για εμάς ηταν να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης μας όπως στο ματς με την Κηφισιά, αν όχι να βελτιωθούμε. Αυτό έχει να κάνει με την διάθεση και την ενέργεια. Ο Άρης δεν μας το επέτρεψε. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα για το πως συμπεριφέρονται οι μεγάλες ομάδες.  Θα μας χρειαστεί. Κανείς δεν χαρίζει τίποτα και πρέπει να δίνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Είχαμε πολύ καλή εβδομαδα. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά με πολύ υπομονή με στόχο να είμαστε βελτιωμενοι και καλύτεροι στην συνέχεια. Καλή επιτυχία στον κ. Πρίφτη με υγεία”.

Πρόσθεσε πως “είμαστε νέα ομαδα, κάθε νέα ομάδα ως σύνθεση και αυτό επηρεαζει την χημεία μας. Αυτό θέλει χρόνο και υπομονή. Την διαχείριση στο συναίσθημα, όπως την ήττα με άστοχο σουτ ή κατεβασμένα χέρια. Δεν ανησυχούμε. Έχει να κανει με πνευματικο κμματι . Μαθαίνουμε και θα είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια.

Η αλήθεια είναι οτι μεγαλώσαμε με τον Άρη. Επίσης η αλήθεια είναι ότι από την κλήρωση, ξέραμε ότι θα είχαμε αντίπαλο ισχυρή ομάδα. Προσαρμοστήκαμε. Είναι πολύ σκληρό για τον κόσμο να δει μια τοσο ιστορική ομαδα, η οποία δείχνει οτι θα είναι και πάλι σκληρή.

Είναι πολύ νωρίς.  Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Το πρωτάθλημα έχει τρεις ταχύτητες. Η διαφορά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη έχει κλείσει. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό σε κορυφή και ουρά.

Παχνίδι με παιχνίδι τα πάντα είναι διαφορετικά. Ο τρόπος και τα συναισθήματα αλλάζουν. Οι καταστάσεις επηρεάζουν την εμφάνιση. Δεν υπάρχει λόγος να μας πιάνει πανικός. Έχουμε διάφορες σκέψεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κινηθούμε εν θερμώ. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Στην συνέχεια θα παρουσιάσουμε το κανονικό μας πρόσωπο”.

Ο Ματ Νουουτίνεν επεσήμανε: “”Συγχαρητήρια στον Άρη. Ήταν σκληρό το ματς.  Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης, έπαιξαν πολύ σκληρά και μας νίκησαν. Ο Άρης ήταν πιο οργανωμένος, είχε πιο γρήγορη πάσα. Τους βγήκε καλύτερα το ματς και κέρδισαν. Οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν ακολουθώντας πιστά το πλάνο τους, εμείς δεν το κάναμε. Ολοι οι παίκτες θα σκεφθούμε το ματς και βλέποντας το βίντεο, θα βελτιωθούμε περισσότερο”.

Πηγή: arcadiasports.gr

 

To Top