ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Έχουμε 10 νέους παίκτες, δεν είμαστε στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας”

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη διοργάνωση του Super Cup όπως και για τον φετινό Άρη.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των τεσσάρων προπονητών εν όψει του Super Cup, ο κόουτς του Άρη απάντησε ως εξής:

“Είναι πολύ σημαντική η υγεία για εμάς. Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου προβληματισμός αυτή την στιγμή. Έχουμε 10 νέους παίκτες. Δυστυχώς, αυτή την στιγμή, δεν είμαστε στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Είχαμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Οπότε, αυτό έχω στο μυαλό μου είναι πως πρέπει να διαχειριστούμε. Βλέποντας, όμως, το πώς δουλεύουν τα παιδιά, είμαι σίγουρος πως αργά η γρήγορα θα φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευόμαστε σε κάθε κατοχή και να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται”.

Για το Super Cup: “Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό πάντα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και φέτος. Εχουμε ως αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Μέσα σε όλα τα προβλήματα τραυματισμών, πρέπει να διαχειριστούμε 4 ματς σε μια εβδομάδα. Οπότε, πρέπει να προσπαθήσουμε να βγούμε όσο πιο γίνεται κερδισμένοι από αυτό το διήμερο. Στόχος αύριο να είμαστε πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς απέναντι στην Βενέτσια’.

Για τον φετινό Άρη: “Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ήμασταν να κρατήσουμε έναν αριθμό παικτών από πέρυσι. Η διοίκηση κάθε χρονιά χτίζει κάτι πολύ σταθερό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και δουλειά, γνωρίζοντας πως εκπροσωπούμε έναν ιστορικό σύλλογο. Παρά το ότι δεν παίρνουμε τίτλο, βλέπουμε πως δίνουμε χαρές στον κόσμο. Θέλουμε κάθε μέρα και στα επίσημα ματς να δίνουμε το 100%. Το μέγιστο της προσπάθειάς μας, είναι ο στόχος μας”.

To Top