Καστίγιο: «Δεν το χάνω αυτό το παιχνίδι, θα παίξω και με μισό πόδι…»

Έφτασε η Πέμπτη και μένουν πια τρεις ημέρες για το παιχνίδι του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, με τον Νέρι Καστίγιο να γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον οποιοδήποτε στους κίτρινους τον αντίπαλο της ομάδας την προσεχή Κυριακή.

Ο 27χρονος επιθετικός χθες δεν μπόρεσε να προπονηθεί, διότι πονούσε πολύ στο γόνατό του, στο οποίο εντοπίστηκε υγρό, ωστόσο ο Νέρι το πήρε… προσωπικά, δηλώνοντας σε όλους πως: «Θα παίξω, έστω και με μισό πόδι. Δεν το χάνω με τίποτα αυτό το ματς»! Μια στάση ενδεικτική για το πώς και σκέφτεται το παιχνίδι και πώς το περιμένει…

Για τον Μεξικανό το ντέρμπι που έρχεται , αδιαμφισβήτητα θα είναι ιδιαίτερο, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο Φάληρο σε ένα επίσημο παιχνίδι. Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν στις 22 Απριλίου 2007, όταν είχε σκοράρει μάλιστα στο 3-1 επί της Κέρκυρας. 

Να θυμίσουμε πως είχε παίξει και είχε τιμηθεί σε ένα φιλικό με τη Σαχτάρ, όταν είχε μεταγραφεί στην Ουκρανική ομάδα, αλλά σε επίσημο επίπεδο θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην ομάδα, με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και στο γήπεδο που λατρεύτηκε όσο λίγοι… Άλλωστε, 16 εκατομμύρια ευρώ αναγκάστηκε να εκταμιεύσει το 2007 ο πρόεδρος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ρινάτ Αχμέτοφ, για να τον πάρει στην ομάδα του…

Ο Καστίγιο έζησε πολλές στιγμές με την ομάδα του Πειραιά. Αυτό είναι πασίγνωστο, όμως πια ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Όπως πολλάκις έχει τονίσει τόσο σε συμπαίκτες, όσο και σε φίλους του ο ίδιος πια είναι παίκτης του Άρη και νιώθει πέρα από υποχρέωση, ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο της ομάδας. Έτσι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει αυτό που ξέρει καλά, βοηθώντας την ομάδα του Άρη να συνεχίσει την προσπάθεια για να μπει στα πλέι οφ.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα θα φανεί πόσο σοβαρό ή όχι είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top