Κανούλας: «Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Ο Σάκης Κανούλας έπαιξε για 25 λεπτά -μαζί με τις καθυστερήσεις- και αυτό σήμαινε πολλά για τον ίδιο, όπως ομολόγησε μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, εκφράζοντας την ευχή και ελπίδα να του δοθούν ακόμα περισσότερες τέτοιες ευκαιρίες στο μέλλον.

Ο νεαρός φορ μίλησε αρχικά για την αγχωτική επικράτηση: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερο βάραιναν τα πόδια μας, επειδή ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω. Εμείς όμως ανεβάσαμε ρυθμούς, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να μας ακολουθήσει και ευτυχήσαμε να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν έκρυψε, μάλιστα τη χαρά του για τη δική του συμμετοχή στο ματς: «Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Θέλω παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Τέλος, αναφερόμενος στην συνέχεια, ο Κανούλας τόνισε: «Απομένουν πέντε τελικοί για μας. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να κάνουμε το ‘5 στα 5’, ώστε να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι εξίσου σημαντικό με το σημερινό. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top