«Καλπάζει» προς το βραβείο ο Καστίγιο

Φαβορί για κατάκτηση του βραβείου για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής είναι πλέον ο Νέρι Καστίγιο, που προηγείται με 49,23% των ψήφων έναντι 46,84% του Δημήτρη Σιαλμά, ανατρέποντας τα δεδομένα!

Ο Μεξικανός φορ, που σημείωσε το μοναδικό τέρμα στη νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής από πολύ χαμηλά ποσοστά, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει «πάρει κεφάλι», υποσκελίζοντας τον παίκτη της ΑΕΚ στην σχετική ψηφοφορία.

Την τριάδα των υποψηφίων για το βραβείο «Best Goal» συμπληρώνει ο Κώστας Μήτρογλου, που όμως συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 3,93%.

Η ψηφοφορία «Best Goal» (όπως κι εκείνη για τον «MVP» της 16ης αγωνιστικής) θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη, στις 15:00. Μέχρι τότε, οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν, είτε δωρεάν μέσα από την σελίδα του συνδρομητικού καναλιού Novasports στο Facebook, είτε στέλνοντας SMS σε πενταψήφιο αριθμό.

Στο φετινό πρωτάθλημα, ο Άρης έχει ήδη κατακτήσει τρία ανάλογα βραβεία: Ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε κατακτήσει το έπαθλο «Best Goal» μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ τον είχε μιμηθεί χάρη στο τέρμα του εναντίον του Παναθηναϊκού, ενώ ο Χαβιέρ Ουμπίντες είχε αναδειχθεί «MVP» της αγωνιστικής μετά το θρίαμβο επί των «πράσινων».

To Top