Και ο Κούγιας στην υπερασπιστική ομάδα του Άρη!

Ο Άρης ετοιμάζεται για το… δεύτερο ημίχρονο στην υπόθεση της δικαίωσής του για τον διακοπέντα αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα στην κορύφωση των ενεργειών του για να ξεπεράσει πλέον και το θέμα της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, αποτελεί και η παρουσία του Αλέξη Κούγια στο τιμ της κιτρινόμαυρης υπεράσπισης.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στην Πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ λίγκας το βάρος της υπερασπιστικής γραμμής σήκωσε ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Η απόφαση της περασμένης βδομάδας είχε να κάνει με την συνέχιση του διακοπέντος αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης από το 42’, μια και αποδείχθηκε ότι κακώς διακόπηκε ο αγώνας, από τη στιγμή που δεν υπήρχε τραυματισμός της Χρυσούλας Κουρομπίλια, βοηθού διαιτητή της συνάντησης. Παράλληλα, βέβαια, οι κίτρινοι τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 55.000 ευρώ πρόστιμο για την ρίψη του μπουκαλιού στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην απόφαση αυτή άσκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, η οποία θα εκδικαστεί αύριο Τετάρτη. Στο πλευρό των κίτρινων σε ότι αφορά την υπερασπιστική γραμμή τους θα τεθεί και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πήρε θέση και έδωσε δίκιο στην προσπάθεια των κίτρινων.

Τώρα, πέρα από τις δηλώσεις… συμπαράστασςης θα έχει ουσιαστικό και ενεργό ρόλο, προκειμένου ο Άρης να αποδείξει το… αυτονόητο και ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, υπό το βάρος, πάντως, των έντονων πολιτικών πιέσεων, όπως αυτές εκφράστηκαν και με τις ατυχείς δηλώσεις του ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Οι κίτρινοι με την παρουσία και του Αλέξη Κούγια, αλλά και μια σειρά από νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν στην υπερασπιστική φαρέτρα τους, θα προσπαθήσουν να αντικρούσουν όλα εκείνα τα επιχειρήματα ώστε να δικαιωθούν και να δώσουν τα 48′ που απέμειναν με τον Αστέρα μέσα στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούγιας έχοντας διαβάσει, ήδη, το δικόγραφο θα βρεθεί την Τετάρτη το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου μαζί με τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και τον Γιάννη Κόντη (ο οποίος θα είναι και πάλι μάρτυρας υπεράσπισης) θα στηρίξουν τις θέσεις του Άρη…

 
 

To Top