Και οι παίδες φουλ για το φάιναλ φορ!

Εκτός από τους εφήβους και οι παίδες έκαναν αποφασιστικό βήμα για την είσοδο τους στο φάιναλ φορ. Το συγκρότημα του Γιώργου Κυριαζή κέρδισε το ΑΚΕΤΣ με σκορ 64-45 και πλέον απομένει να σφραγίσει την πρόκρισή του στο Παλέ.

Οι κίτρινοι παρουσιάστηκαν με πολλές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι παρόλα αυτά οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν άφησαν σε κανένα σημείο να φανούν αυτά τα κενά. Ο Γιώργος Κυριαζής και οι υπόλοιποι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο, Δημήτρη Σεφερίδη ο οποίος εδώ και ενάμιση μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχοντας πληγωθεί από σπάνια πάθηση. Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του ματς: «Για μας η μεγαλύτερη νίκη ήταν πως ο Δημήτρης κατάφερε να ξεπεράσει την σπάνια πάθηση του αυτοάνοσου που τον «χτύπησε» και πλέον θα τον έχουμε υγιή και πάλι κοντά μας. Του την αφιερώνουμε όλοι στην ομάδα και ελπίζουμε να τον έχουμε και πάλι κοντά μας».

Τα δεκάλεπτα: 16-18,24-39,32-54,45-64.

ΑΚΕΤΣ (Κασικτσόγλου): Ζαταγιάς 6, Ζουλιάμης 7, Αργυρίου, Παλτιμήσης 2, Τόττης 7(2), Αρκουδέλης 4, Μπαρζού 7(1), Καραφουλίδης 2, Ζλακιός 7(1), Μαυρόπουλος, Δουρτίνης 2, Ζέρβας 1.

ΑΡΗΣ (Κυριαζής): Ελευθεριάδης 13(3), Φλιώνης 19(1), Χατζόπουλος 8, Παουλεάνου 4, Βενετίδης 10, Σιδηροηλίας 6, Σολάκης 2, Ντινάκης, Τριανταφυλλίδης 2, Σταυράκης 3, Φώτογλου 4.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top