Καιρός για… μπάλα και επιστροφή στις νίκες!

Πέρασε ένα δεκαήμερο, από το μπουκάλι που συζητήθηκε πιο πολύ και από τις εκλογές και την Τρόικα, μέρες πού ναι! Ο Άρης κέρδισε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο (εκκρεμεί η έφεση που ασκήθηκε) και μπαίνει απόψε (19:00, PRESSARIS) στο γήπεδο του Αγρινίου για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι «κίτρινοι» του Μανουέλ Μασάδο φιλοδοξούν στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της χρονιάς –εκτός κι αν δώσουν για τα πλέι οφ- να κερδίσουν μία ομάδα η οποία βαθμολογικά… καίγεται. Στόχος τους να επιστρέψουν στη δράση και στις νίκες.

Μάλιστα για να τα καταφέρει ο Άρης απόψε, θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των απουσιών των δύο πολυτιμότερων και πιο ποιοτικών τους ποδοσφαιριστών επιθετικά. Χαβιέρ Ουμπίντες και Νέρι Καστίγιο δεν ταξίδεψαν στο Αγρίνιο, αφού ο Αργεντινός ήταν εμπύρετος και παρέμεινε κλινήρης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Μεξικανός είχε τεθεί νοκ άουτ από τη Δευτέρα λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Έτσι ο 57χρονος τεχνικός της ομάδας θα πρέπει να προβεί σε ορισμένες… ανακατατάξεις, ώστε να ξεπεραστούν τα άκρως σημαντικά προβλήματα της ομάδας. Ο Βελλίδης θα βρεθεί στα γκολπόστ, με τους Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ στην άμυνα σε θέση από δεξιά προς αριστερά. Παπαζαχαρίας και Φατί θα βρεθούν στα χαφ, ενώ μπροστά τους σε οργανωτικό ρόλο θα παίξει ο Καπετάνος. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τον Ακόστα αριστερά, τον Γιαννιώτα στα δεξιά και τον Τριανταφυλλάκο στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Σηφάκης,  Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας, Κατίδης, Πρίττας, Ακόστα, Φατί, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας και Γιαννίτσης.

Για τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Νταλακούρας θα βάλει τον Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια. Οι Ντολεζάι και Εντζεγκουέλε θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Μπουμάλ στα δεξιά και τον Παλαιολόγο στα αριστερά. Κούσας, Σιόντης και Μουμίν θα αποτελέσουν την τριάδα των χαφ, ενώ μπροστά θα αγωνιστούν οι Καμαρά, Χαριστέας και Θεοδωρίδης από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αναλυτικά στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου συμμετέχουν δεκαεννέα ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Μπλάζιτς, Καραμαλίκης, Ακαλέ, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Καμαρά, Κούσας, Θεοδωρίδης, Μουμίν, Μπουμάλ, Χαριστέας, Πασάς, Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Φερνάντες, Γκόλιας, Ετζενγκουέλε, Σιόντης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Βοσκάκης από το Σύνδεσμο Ρεθύμνου.

 

To Top