Καθ΄ οδόν για Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ – Χωρίς Ντάσιο η αποστολή

Καθ’ οδόν για την Θεσσαλονίκη βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΣ, προκειμένου να διανυκτερεύσει για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την σημερινή προπόνηση και σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε τελικά ο Γιώργος Ντάσιος.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: “Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στις 17:15 στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: De Vincenti, Fegrouch, Ilic, Keita, Αυγενικού, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ταμπάσης, Τζημόπουλος, Τοπούζης, Τσουκαλάς και Γεωργίου.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για την συμπρωτεύουσα στις 13:30 οδικώς με αρχηγό αποστολής τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Δημήτρη Νιαρχάκο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γιώργος Ντάσιος.

Ο Χρήστος Τζάνης επέστρεψε χθες με άδεια αλλά θα αναχωρήσει και πάλι για την μονάδα του προκειμένου να συμμετέχει με αυτή σε αγώνα τελικού που θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο την Δευτέρα.

Πρόβλημα αντιμετώπισαν με την visa τους οι Lila & Vila κατά την επιστροφή τους απο την Αλβανία, κάτι το οποίο αναμένεται μετά απο ενέργειες της Διοίκησης να λυθεί”.

 

To Top