ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστικός μήνας πριν από την πρώτη σέντρα για άμεση ενίσχυση και μεταγραφές!

Ο Άρης επέστρεψε από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, αλλά το ζητούμενο είναι η μεταγραφική της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Από χθες οι κιτρινόμαυροι έμαθαν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος που ξεκινάει ακριβώς μετά από ένα μήνα: στις 17 Αυγούστου. Ο Άρης όπως και πέρσι θα δώσει δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και Πανσερραϊκό, την ώρα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα εκπέσει ή όχι η ποινή εξόντωσης των δυο αγωνιστικών σε παίκτες και Άκη Μάντζιο.

Όλα τα μεταγραφικά “μέτωπα” παραμένουν ανοιχτά. Πλην της απόκτησης με τον Κλέιτον Ντιαντί, ο οποίος δεν ανακοινώθηκε επίσημα και αποτελεί επένδυση για το μέλλον, δεν έχει καμία άλλη μεταγραφική προσθήκη.

Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα είναι λίγο πολύ γνωστές και έχουν καταγραφεί από τον Άκη Μάντζιο στην κιτρινόμαυρη διοίκηση: τερματοφύλακας, στόπερ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, δεύτερος επιθετικός και δυο πλάγιοι επιθετικοί. Τουλάχιστον επτά προσθήκες, σε πρώτο χρόνο…

Τώρα βέβαια, με δεδομένη την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί παραμένει άγνωστό πόσες θα έχουν γίνει μέχρι να μπει στο αεροπλάνο για το Ρότερνταμ η κιτρινόμαυρη αποστολή.

Είναι με απλά λόγια ένας καθοριστικός μήνας πριν από την πρώτη σέντρα για άμεση ενίσχυση και μεταγραφές!

To Top