Κέρδισε και τον Τριανταφυλλάκο

Εκτός από το «τρίποντο» που δίνει ελπίδα, ο Άρης κέρδισε στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό και τον σέντερ φορ που του έλειπε: Τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο! Με τη διάθεση που έδειξε και την εξαιρετική απόδοσή του, ο νεαρός επιθετικός έδειξε ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις, σε μια θέση όπου υπάρχει λειψανδρία.

Η είσοδος του Τριανταφυλλάκου στην ανάπαυλα αποδείχθηκε καταλυτική για το… μονότερμα του β’ ημιχρόνου και την τελική ανατροπή, αφού μπήκε «ζεστός», έχοντας οριζόντιο δοκάρι στο 53′ και κυνηγώντας το γκολ με κάθε τρόπο μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα, η παρουσία του 21χρονου στράικερ επέτρεψε στον Καστίγιο να αγωνιστεί σε πιο ελεύθερο ρόλο, με πολύ θετικά αποτελέσματα. Η συνεργασία των δυο τους, άλλωστε, ήταν εξαιρετική, με αποκορύφωμα το απίστευτο «ένα – δύο» στο 64′, που παραλίγο να κατέληγε στο γκολ της χρονιάς, αν το πλασέ του Μεξικανού δεν ήταν άστοχο.

Όλα δείχνουν ότι, υπό την καθοδήγηση του Μασάδο, ο Τριανταφυλλάκος θα ακολουθήσει τα χνάρια των Γιαννιώτα και Κατίδη, έχοντας πολλά να δώσει για έναν επιπλέον λόγο: Μετά την αποδέσμευση των Βικτοράς Γιάκομπ και Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο πρώην παίκτης του Οδυσσέα Αναγέννησης είναι ο μοναδικός «φουνταριστός» που υπάρχει στο ρόστερ των «κίτρινων».

Όπως έδειξε χθες, όμως, μπορεί να καλύψει επάξια το κενό, αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία…

To Top