Κάτι… χρωστάει στη Ρίβερ ο Κάμπορα

Την ευκαιρία να δείξει στη Ρίβερ Πλέιτ ότι… κακώς δεν τον απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι, θα έχει απόψε ο Χαβιέρ Κάμπορα, που θα αντιμετωπίσει την παραλίγο ομάδα του με τη φανέλα της Ουρακάν.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρώην επιθετικός του Άρη είχε αναδειχθεί πέρσι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα με 11 γκολ, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε, όπως άλλωστε και η Ρίβερ. Τότε ήταν που προέκυψε το ενδιαφέρον των «Μιγιονάριος», που αναζητούσαν έναν αξιόπιστο σκόρερ για το πέρασμά τους από τη Β’ κατηγορία.

Τελικά, όμως, οι συζητήσεις έμειναν σε θεωρητικό επίπεδο, αφού δέχθηκαν να βοηθήσουν τη Ρίβερ Πλέιτ οι «ακριβοθώρητοι» Νταβίντ Τρεζεγκέ και Φερνάντο Καβενάγκι, με συνέπεια να μην μείνει χώρος για τον Κάμπορα.

«Χαίρεσαι να βλέπεις παίκτες σαν τον Τρεζεγκέ και τον Καβενάγκι. Και φυσικά είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τη Ρίβερ μέσα στο γήπεδό της. Θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», σχολίασε σχετικά ο 32χρονος φορ της Ουρακάν, η οποία δεν ελπίζει στην άνοδο, αντίθετα με την αποψινή αντίπαλό της, που είναι 2η στη βαθμολογία.

Ο Κάμπορα εξέφρασε επίσης την ευχή να ξαναβρεί στο επιβλητικό «Μονουμεντάλ» το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, αφού φέτος μετρά 6 γκολ σε 17 συμμετοχές, αλλά το τελευταίο από αυτά ήρθε το Φεβρουάριο, πριν από επτά αγώνες: «Κάθε επιθετικός ζει για να σκοράρει, ειδικά όταν προέρχεται από μία περίοδο ‘ξηρασίας’ όπως εγώ. Θα… ξανανοίξει όμως το αντίπαλο τέρμα για μένα. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβεί σύντομα αυτό και αισιοδοξώ ότι θα το καταφέρω κόντρα στη Ρίβερ. Θα ξαναβάλω την μπάλα στα δίχτυα…».

To Top