ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Κάνει πίσω για Μορόν η Κάντιθ»!

Πριν από μερικές ημέρες, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα στην Ισπανία, τα οποία έκαναν λόγο περί ενδιαφέροντος της Κάντιθ για τον Λόρεν Μορόν. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, η Κάντιθ, μάλλον κάνει… πίσω στην υπόθεση, με το ρεπορτάζ να τονίζει ότι δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των Κιτρινόμαυρων, κοιτάζοντας πλέον τις εναλλακτικές της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elgoldigital:

«Η Κάντιθ θέλει να ενισχύσει την επίθεση της για την επόμενη σεζόν, καθώς μπορεί να χάσει τον Κρις Ράμος εάν έρθει μια καλή πρόταση. Εάν φύγει, ο Λόρεν Μορόν είναι ο κύριος στόχος, καθώς μόλις ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν στην Ελλάδα. Ωστόσο, η αθλητική διοίκηση του συλλόγου της Κάντιθ έχει στο μυαλό της ένα plan b».

Συνεχίζοντας ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει:

«Μετά την εξαιρετική σεζόν του στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, όπου έδειξε τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, η ελληνική ομάδα έβαλε υψηλό τίμημα για τη μεταγραφή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αθλητική διοίκηση της Κάντιθ έχει αρχίσει να διερευνά άλλες επιλογές.

Μεταξύ αυτών είναι ο Κέβιν Κάρλος. Ο Ισπανός επιθετικός ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν στην Ιβερντόν της Ελβετίας, όπου έχει ξεχωρίσει πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 35 αγώνες».

 

To Top