Κάνει ντεμπούτο ο Λόσον

Ο Λίαμ Λόσον θα κάνει ντεμπούτο για φέτος στην Formula 1, καθώς αντικατέστησε τον Ντάνιελ Ρικιάρντο στην RB, και θα οδηγεί το μονοθέσιο έως το τέλος της σεζόν, με στόχο μία θέση στην κατηγορία για την επόμενη σεζόν.

Ο Νεοζηλανδός πιλότος θα συμμετέχει στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με το μονοθέσιο της RB και σίγουρα στοχεύει να ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για να κατακτήσει την παρουσία του και για τη σεζόν 2025-26. Ο Λόσον στο παρελθόν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί μία φορα στη μικρή του καριέρα στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, είχε κατακτήσει την ένατη θέση στο Grand Prix της Σιγκαπούρης το 2023 με την Alpha Tauri.

Ο στόχος του αποτελεί ξεκάθαρα να συνεχίσει την καριέρα του και του χρόνου στην F1. Το ερώτημα είναι σε ποιά ομάδα. Κενή θέση υπάρχει στην RB για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει όμως και το ερωτηματικό Πέρεθ. Ο Μεξικανός, για ακόμα μία χρονιά, έχει απογοητεύσει το κοινό και η θέση του στη Red Bull παραμένει αμφίβολη, καθώς έχουν ακουστεί ακόμα και κάποια σενάρια για απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Σίγουρα στα επόμενα έξι Grand Prix, που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς, θα δώσει τα πάντα για την πολυπόθητη θέση στην F1.

To Top