ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κάμινγκς: “Ποτέ δεν ενθουσιάζομαι! Ηττηθήκαμε, οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι”

Το ότι ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός για περισσότερο από 35 λεπτά απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είναι λόγος για τον Γουίλ Κάμινγκς να ενθουσιάζεται. Είναι λόγος να αναζητηθούν τα αρνητικά που δεν συνέβη αυτό και τα 40 λεπτά και εκεί πάνω θα δουλέψουν όλοι μετά το πολύ χρήσιμο φιλικό παιχνίδι.

Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά προτάσεις με ταμείο τα πιο πλούσια ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού, όπως το Λάρισα – Ηρακλής, που ολοκληρώνει την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ τόνισε πως “ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για κάποιο λόγο. Το να παίζεις φιλικό με μία τέτοια ομάδα είναι ό,τι καλύτερο. Μαθαίνεις πράγματα, σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος σαν σύνολο και σε προετοιμάζει ακόμη καλύτερο για το επόμενο φιλικό”.

Ρωτήθηκε αν τον ενθουσίασε ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε ο Άρης και απάντησε: “Ποτέ δεν ενθουσιάζομαι. Ηττηθήκαμε οπότε πρέπει να ξεχωρίσουμε τα θετικά από τα αρνητικά και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”.

Για το ότι δεν του αρέσει η ήττα και δεν συμβιβάζεται απλά με μια καλή εμφάνιση σχολίασε: “Πάντα θέλεις να κερδίζεις όταν παίζεις. Σε όλα τ’ αθλήματα συμβαίνει αυτό. Όποτε παίζεις, θέλεις να είσαι εσύ ο νικητής στο τέλος”.

Για το κατάμεστο Αλεξάνδρειο είπε ότι “για φιλικό αγώνα, αυτό ήταν απίστευτο. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας ήρθαν και μας υποστήριξαν με αυτόν τον τρόπο και λυπάμαι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχω να πως είναι ότι, θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Δεν συγκρίνεται αυτή η ατμόσφαιρα. Είναι με διαφορά ότι πιο τρελό έχω συναντήσει!”.

To Top