Κάζο κορυφής στη Σαμπντόρια (2-1) η Ίντερ, πλησίασε με άνετο διπλό η Ρόμα (videos)

Ήταν 10 αγωνιστικές αήττητη στο Καμπιονάτο, μετρώντας οκτώ νίκες σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο, το εξαιρετικό σερί της Ιντερ τερματίστηκε στη Γένοβα.

Εκεί όπου δύο πρώην παίκτες της βρήκαν δίχτυα και της στέρησαν μία τεράστια ευκαιρία, χαρίζοντας τη νίκη 2-1 στη Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τρίποντο με το πέναλτι του Καντρέβα (23’) και το γκολ του Μπαλντέ (38’). Στάθηκαν βέβαια και τυχεροί, καθώς ο Αλέξις Σάντσες είδε τον Αουντέρο να τον νικάει από τα 11 βήματα (11’), ενώ η κεφαλιά του Ντε Φράι (65’) δεν έφτανε για τους Νερατζούρι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήθελε το τρίποντο, ώστε να ανέβει στην κορυφή και να ελπίζει το βράδυ σε στραβοπάτημα της Μίλαν κόντρα στη Γιουβέντους. Τώρα παρέμεινε 2η.

Η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε την ήττα της δεύτερης Ίντερ για να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς, με την πέμπτη νίκη της στα τελευταία έξι ματς. Ο Μπόρχα Μαγιοράλ έκανε την καλύτερη εμφάνισή του ως Τζιαλορόσο και, με δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο (8′, 29′) και ένα κερδισμένο πέναλτι (35′ Μκχιταριάν), οδήγησε την Ρόμα σε άνετη νίκη στην έδρα της Κροτόνε (3-1), η οποία μείωσε απλώς με τον Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς (71′) και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

To Top