Ιωαννίδης: “Θα πάω γήπεδο δέκα χρόνια μετά”

Ο Λάκης Ιωαννίδης θα βρεθεί μετά από δέκα χρόνια και πάλι την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παρακολουθήσει το κρίσιμο παιχνίδι με την  ΑΕΚ. Ο παλιός πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρθηκε στην πρόσκληση της διοίκησης του Άρη για να παρευρεθεί στον αγώνα με την Ένωση αλλά και στην εποχή που διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας. 

Ο κ. Ιωαννίδης μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θα παρευρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή: «Θα παω στο γήπεδο. Ο αποκλεισμός των παλιών διοικούντων που είχε γίνει εδώ και μια τετραετία- πενταετία στον Άρη, έγινε ταυτόχρονα με το γενικότερο γκρέμισμα της ομάδος σταδιακά. Ο Άρης κατάντησε η χαρά των μάνατζερ. Είχα μια δεκαετία να λάβω επίσημη πρόσκληση. Μόνο θετική ήταν αυτή η πρωτοβουλία. Έτσι όπως είναι ο σύλλογος αυτή η συσπείρωση δίνει μια δυναμική ατμόσφαιρα».

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Ακόμα και όταν ο Κοντομηνάς είχε έστω μετανοήσει από το εγχείρημα του να πάρει το κεφάλαιο στον Άρη, βρέθηκαν κάποιοι και τον βοήθησαν να ξεφορτωθεί τις μετοχές του. Εγώ θα προτιμούσα να είχαμε τον Κοντομηνά. Αν ήθελε να φύγει κάποια στιγμή ο Κοντομηνάς ας έβρισκε μόνος του τη λύση για να φύγει. Οι μετοχές δε χαρίζονται ούτε μοιράζονται. Του φερθήκαμε αφιλόξενα. Από τις πρώτες 3 αγωνιστικές γινόντουσαν επεισόδια στο γήπεδο. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε “για τον Άρη μη μου λες τίποτα”. Τα πανό που έλεγαν “Κοντομηνά καρκίνε φύγε” δε θα τα ξεχάσει ποτέ».

Για το πόσο καιρό έχει να παει στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης έχω να πάω εδώ και μια δεκαετία αλλά δεν έχω χάσει ματς του Άρη εντός και εκτός έδρας. Είχε γίνει το γήπεδο εσκεμμένα ανθυγιεινό για πολύ κόσμο».

Για το αν μπορούν τη δεδομένη στιγμή να βοηθήσουν οι πρώην παράγοντες του Άρη την ομάδα: «Όλοι αυτοί και άλλα διοικητικά στελέχη, όταν ήταν στον Άρη και ξενυχτούσαν και συζητούσαν με τις ώρες ήταν ένα καρποφόρο καταφύγιο. Τώρα το πρόβλημα είναι οικονομικό. Δεν μπορώ να ξέρω τις υποθέσεις. Σίγουρα αρνητικό όμως δε θα είναι να βρίσκονται κοντά στο σύλλογο πολλοί άνθρωποι».

Για το αν θα βοηθούσε σήμερα σε μια επαφή με τον Κοντομηνά: «Αν θέλεις να διορθώσεις την υστεροφημία του Κοντομηνά, οργανώνεις ένα γεύμα και τον καλείς να παρευρεθεί. Εκεί πέρα μπορείς να του μιλήσεις και να διορθώσεις οτιδήποτε θέλεις. Πρέπει ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ήτανε. Είναι μεγάλος σύλλογος».

To Top