Ισόπαλο χωρίς τέρματα το φιλικό του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στη «λευκή» ισοπαλία αρκέστηκαν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Βρακά να αποκρούει ένα σουτ του Ντίας στο 3′, στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά, με τον Χιάνριχ να μην μπορεί να σκοράρει με προβολή από κοντά στο 46′, ενώ στο 53′ ο Τσάβες απέκρουσε δύσκολα μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σόρια.

Στο 66′ ο Μπουζούκης δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Τορεχόν, ενώ στο 66′ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ, αλλά ο Κύρκος δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, αστοχώντας προ κενής εστίας μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Ο Λoμόνακο έχασε την τελευταία ευκαιρία του ματς στο 90’+5′, με τον Βρακά να αποκρούει και με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον Παναιτωλικό δεν αγωνίστηκαν Μπακάκης και Φερμίν Ρουίθ, ενώ οι Αγρινιώτες πλέον στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην αναμέτρησή τους με τη Λαμία (19/8, 21:00) για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Παναιτωλικός: Τσάβες (69′ Στεργιάκης), Μάνος (46′ Μπουζούκης), Παντελάκης (69′ Τσελίκοβιτς), Στάγιτς (17′ Μλάντεν), Μαυρίας (75′ Κακιώνης), Νικολάου (69′ Τορεχόν), Πέρες (75′ Γαλιάτσος), Λιάβας, Μπελεβώνης (46′ Λομόνακο), Ντίας (75′ Κοντούρης), Μαϊντέβατς (75′ Λαχούντ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Σόρια (90′ Πάνου), Λούπας, Ρίντερ, Τζίνο, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας (66′ Λώλης), Καλέμι (51′ Μίνα), Μπεγκάλα (66′ Δούμας), Χαινριχ (81′ Λάμσιας), Λεό (66′ Κύρκος)

To Top