Ισχυρή δόση οξυγόνου, νίκη με 4-0 αλλά δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς!

Ο Άρης αναπνέει ακόμα! Πήρε ισχυρή δόση οξυγόνου με τη νίκη του με 4-0 επί του Λεβαδειακού στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου, όμως ουδείς μπορεί να εφησυχάσει. Η ομάδα παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει άλλους πέντε αγώνες για να ανατρέψει την κατάσταση. Χρειάζεται πάθος, που υπήρχε σήμερα, καθαρό μυαλό που υπήρχε σήμερα και πίστη σε αυτό που κάνουν όλοι, εντός κι εκτός γηπέδου…

Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ήταν ίσως το καλύτερο του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα από άποψη τελικών προσπαθειών και απειλής του αντιπάλου. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν στο 2′ με κεφαλιά του Κοέλιο μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Γιαννιώτα και κεφαλιά πάσα του Παπαστεριανού, διώχνωντας το αρχικό άγχος για ένα γκολ.

Στο 12′ κεφαλιά του Πουλίδο πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη, στο 14′ ο Αγκάνθο έκλεψε αλλά ο Διαμαντάκος με μακρινό σουτ δεν μπόρεσε να απειλήσει όπως θα ήθελε.

Στο 18′ ο Αγκάνθο δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή από σέντρα του Καζναφέρη για να διπλασιάσει τα γκολ του Άρη.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Λεβαδειακός είχε παθητικό ρόλο, δεν απείλησε την εστία του Διούδη, ενώ στο 37′ οι κίτρινοι είχαν άλλη μια ευκαιρία, την οποία δεν αξιοποίησε ο Γιαννιώτας, όταν δέχτηκε εξαιρετική κάθετη από τον Αγκάνθο, αλλά δεν έκανε σωστό κοντρόλ.

Το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0 για τον Άρη, σκορ απόλυτα δίκαιο, αλλά και… εύθραυστο.

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Ο Γιαννιώτας στο 47′ βρέθηκε σε θέση βολής μετά από δεύτερη ασίστ του Παπαστεριανού και με εξαιρετική προβολή έκανε το 2-0, απλοποιώντας τα πράγματα. Ο ίδιος σκόρερ, 17 λεπτά μετά, στο 64′ εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Τάτου και με κεφαλιά έκανε το 3-0. Τα πάντα τελείωσαν για την υπόθεση νίκη και το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το 80′ όταν ο Τάτος με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Πουλίδο (67′ Τριανταφυλλάκος), Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας (78′ Μαργαρίτης), Κοέλιο, Παπαστεριανός, Τάτος, Γιαννιώτας (84′ Ηρακλής), Διαμαντάκος, Αγκάνθο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46′ Ροτζέριο), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (65′ Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46′ Καγιεχόν).

To Top