Ισραήλ, η γη της… επαγγελίας για τον Τσέζαρεκ (photo)

Στην Μακάμπι Χάιφα φαίνεται πως βρήκε τη γη της επαγγελίας… Στο Ισραήλ είναι άλλωστε. Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα και τους κίτρινους, ομολογεί ότι έχει βρει την ηρεμία του. Ο Κροάτης, πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, δεν έκρυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι περνάει καλά στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, την Μακάμπι.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

cezarek-paral1«Η ζωή στο Τελ -Αβίβ είναι ωραία. Είναι καλό που στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις συμπατριώτες μου και έτσι η προσαρμογή ήταν εύκολη. Αυτή τη περίοδο έχει τριάντα βαθμούς στο Ισραήλ» είχε πει χαρακτηριστικά και ετοιμάστηκε για το πρώτο του… μπάνιο. Όπως και έκανε, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απολαμβάνοντάς το πραγματικά.

Ο Τσέζαρεκ, αγωνιστικά, πάντως, δεν έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια με την Χάιφα. Το πρώτο και μοναδικό του γκολ στο Ισραήλ το πέτυχε στο 90′, όταν και γλίτωσε την ομάδα του από οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Χάποελ. Ο Κροάτης σκόραρε και έγραψε το τελικό 1-1, με το οποίο η Μακάμπι διατήρησε τις ελπίδες της για μια θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Φέτος, ο Τσέζαρεκ έφυγε κάνοντας από τον Άρη τον Ιανουάριο, έχοντας πετύχει δυο γκολ με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

To Top