Ισπανικά ΜΜΕ: “Η Μπέτις απέρριψε δύο προτάσεις του Άρη για τον Τσίμι Άβιλα”

Σύμφωνα με Ισπανικά media ο Άρης κατέθεσε δύο προτάσεις, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, στην Μπέτις για την απόκτηση του Τσίμι Άβιλα αλλά η ομάδα της Σεβίλλης απάντησε αρνητικά.

Είναι αλήθεια ότι ο Άρης ενδιαφέρθηκε για τον 30χρονο Αργεντίνο επιθετικό σε μια περίοδο κατά την οποία υπήρχε έντονη αμφιβολία για την παραμονή του Λορέν Μορόν και για την ακρίβεια, όταν επικρατούσε η αίσθηση περί πώλησης του τελευταίου σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Στο ίδιο διάστημα, οι «κίτρινοι» είχαν… σκονίσει την αγορά και μάλιστα είχαν εστιάσει στην περίπτωση του Τσίμι Άβιλα του οποίου η θέση στην Μπέτις θεωρούταν επισφαλής. Κι αυτό διότι ο βραχύσωμος επιθετικός προερχόταν από μέτριο δεύτερο μισό σεζόν όταν και μεταγράφηκε στην Μπέτις. Για την ακρίβεια έπαιξε σε μόλις έξι παιχνίδια. Τότε μάλιστα τα ισπανικά media αμφισβήτησαν την ένταξή του στο τακτικό πλάνο της ομάδας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Στη συνέχεια η Μπέτις αντιμετώπισε προβλήματα με τις μεταγραφές και παράλληλα είχε να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έχοντας ως πλεονέκτημα την περίπτωση του Λορέν Μορόν, ο Άρης κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Τσίμι Άβιλα κι αυτό σημειώνουν τα ισπανικά media. Για την ακρίβεια η ACB Sevilla αναφέρει ότι… «η Μπέτις απέρριψε δύο προτάσεις του Άρη για τον Τσίμι Άβιλα αυτό το καλοκαίρι γιατί θεωρούταν ότι είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα». Στην πραγματικότητα όμως, ο παίκτης ήταν στην transfer list της ομάδας.

Το τελευταίο επιβεβαιώνεται εξάλλου και μέσα από τον περιορισμένο ρόλο που έχει και τη φετινή σεζόν. Ο Αργεντίνος μετρά εννιά συμμετοχές αλλά με μόλις 253 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Η Μπέτις απέκτησε τον Τσίμι Άβιλα τον περασμένο Φλεβάρη και αφού κατέβαλε το ποσό των 4 εκατ. ευρώ στην Οσασούνα με την οποία μέτρησε 29 γκολ και 10 ασίστ σε 123 αγώνες. Με τη φανέλα της Μπέτις έχει μόλις 15 παιχνίδια στο ενεργητικό του, δύο γκολ και μία ασίστ.

To Top