Θα φτάσει στον εισαγγελέα ο Άρης!

Οι άνθρωποι του Άρη το έχουν πάρει απόφαση… Απομένει η ανακοίνωση για το πότε θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης-σκάνδαλο, ενώ θα καταθέσουν και υπόμνημα στον εισαγγελέα, στο οποίο και θα καταγγέλλουν πολιτική παρέμβαση στο έργο των δικαιοδοτικών αθλητικών οργάνων!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 

«Να καταλάβει ο κόσμος ότι ουδέποτε σταμάτησαν κάποιοι να κυνηγούν τον Άρη. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θα κάνουμε, να γνωρίζουν όλοι, είναι ότι το υπόμνημα αυτό θα πάει άμεσα και στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου θα καταγγελθεί η παρέμβαση της Πολιτείας, του κ. Μπιτσαξή. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή».

Αυτή ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Γιάννη Γρανούζη, ο οποίος έστειλε το μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν οι κίτρινοι στα όσα… κωμικοτραγικά και σίγουρα σκανδαλώδη έγιναν στην αίθουσα της Δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι κίτρινοι λοιπόν, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι τον εισαγγελέα… Ήδη είναι γνωστό ότι υπάρχει νομικό υπόμνημα για την υπόθεση με την υπογραφή 30 νομικών, μετά από πρωτοβουλία της ΚΜΑ! Σε αυτές περιγράφονται όλα όσα έγιναν από τη συμπεριφορά της βοηθού Κουρομπίλια μέχρι και σήμερα…

Την ώρα που ο σκοτεινός ρόλος παραγόντων του ποδοσφαίρου μας παραμένει. Όλοι είδαμε ξαφνικά στο… προσκήνιο τον Βασίλη Γκαγκάτση.

 «Εγώ χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν από το παρασκήνιο, και μιλάω για τον κ. Γκαγκάτση, που δεν κατάφερε να κρυφτεί. Εβγαλε την τρέλα που έχει για τον Αρη και παρέστη για να προασπίσει τα συμφέροντα κάποιας άλλης ομάδας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γρανούζης.

Το χρονικό της ντροπής

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε το… χρονικό της ντροπής. Τα πάνω κάτω έφερε η Επιτροπή Εφέσεων αναφορικά με τον αγώνα του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης και επέβαλε μια απαράδεκτη τιμωρία στους κίτρινους.

Ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με αυτήν, κερδίζει τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής στα χαρτιά με 3-0, ενώ στον Αρη επιβάλλεται αφαίρεση τριών βαθμών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (την οποία θα εκτίσει στον αγώνα με την Κέρκυρα) και πρόστιμο 40.000 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3 γ’ και ε’ για «ρίψεις αντικειμένων».

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Π. Καρράς στην έφεσή του ζητούσε να τιμωρηθεί ο Αρης για εκτεταμένα επεισόδια! Τόση υποκρισία…

 

 

To Top